Twitter

Villa New Yorkban tekert, Giggs Salfordban szurkolt és egy pornós köszönet

Az elmúlt két napban nem csak a labdarúgó-világbajnokság, hanem a wimbledoni döntők is lázban tartották a szurkolókat.

A wimbledoni férfi egyes döntője számos üzenetet kreált, amit a hatharom.com twitter oldalán is elolvashattok. Juan Martín del Potro, argentin teniszező például köszönetet mondott Novak Djokovicsnak és Roger Federernek: „Egy elképesztő wimbledoni döntő! Köszönet ennek a két idolnak, Djokovicsnak és Federernek ezért a nagyszerű mérkőzésért, és gratulálok a címedhez, Nole!”. Daniel Alves, a brazil válogatott és a Barcelona védője is nézte a finálét: „Nole, micsoda játék, micsoda show, fantasztikus ez a srác!

Virginie Caprice köszönetet mondott a francia válogatottnak - fotó: Twitter

Az opta statisztikája szerint a mostani a második olyan labdarúgó-világbajnokság Dél-Amerikában, amikor két-két európai és amerikai gárda került be az elődöntőbe. Korábban, 1962-ben Chilében, Brazília, Csehszlovákia, Jugoszlávia és a házigazda került be. Hulk lőtte a legtöbb sikertelen lövést kapura a vb-n, 13 próbálkozása nem zárult góllal. Virginie Caprice, a franciák pornócsillaga köszönetet mondott Didier Deschamps válogatottjának a világbajnoki szereplésért.

A Manchester United legendái a Salford FC meccsén szurkoltak

A spanyol válogatott csatára, David Villa New Yorkból üzent, kicsit tekerte a pedált az edzőteremben. A hispán nemzeti tizenegy történetének legeredményesebb játékosa elhagyta az Atlético Madridot és a New York City FC-nél folytatja pályafutását. Viktorija Azarenka, fehérorosz teniszező már korábban kiesett Wimbledonban, Villához hasonlóan szintén edzeni indult. Ryan Giggs, Gary Neville és Paul Scholes, a Manchester United egykori legendás játékosai szombaton a Salford City meccsén szurkoltak. "Tizenegy éves voltam, amikor először szerepeltem próbajátékon a Manchester Unitednél, itt zajlott Salfordban - mondta Gary Neville. - Soha nem fogom elfelejteni, nagyon fontos volt nekem. A Salford City FC számomra a korai éveimet idézi." A Manchester United hírek 92-es osztálya hamarosan mérkőzést fog játszani a Salford City ellen.

Azarenka edzeni indult