Twitter

Massa Nadallal találkozott, Rosberg pizzát sütött, De Gea bulizott

  • hatharom.com

A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát. Körülnéztünk, hogy az elmúlt órákban mi történt a közösségi oldalon.

A hatharom.com-on a magyar sportoldalak közül egyedüliként exkluzív Twitter-oldalt üzemeltetünk, ahol a sportvilág legfontosabb szereplőitől, csapatoktól, statisztikákról olvashattok színes bejegyzéseket a népszerű közösségi oldalról. Twitter-oldalunkon listázhatjátok a szereplőket sportágak, focisták, pilóták, teniszezők illetve egyéb szempontok szerint. A cikkek alatt közvetlenül a témához kapcsolódó Twitter-tartalmakat olvashattok, amelyek az adott sportághoz, személyhez, csapathoz fűződnek.

Massa találkozott Nadallal

Hamilton mamájának kutyáiHabár a hétvégén pihentek a Forma-1-es pilóták, de a Twitteren nem hagyták unatkozni a rajongókat. A világbajnoki pontversenyben vezető Lewis Hamilton például képet posztolt édesanyja kutyáiról, míg Felipe Massa a spanyolok teniszcsillagával, Rafa Nadallal találkozott Monacóban. "Nagyon örülök, hogy találkozhattam Rafa Nadallal. Nagyszerű fickó, elsőosztályú személyiség. Sok szerencsét, Rafa!" - írta Massa. Fernando Alonso szokás szerint reggel köszöntötte a rajongóit: "Jó reggelt kívánok mindenkinek! A mai edzéstervben bringázás szerepel. Gyerünk!" Nico Rosberg pizzát sütött otthon, bevallása szerint 100%-osan szuper egészségesre sikeredett az alkotás. A képek alapján erről nem voltunk maximálisan meggyőződve.

Feleségének a pocakjáról küldött képet Kevin-Prince Boateng, ugyanis Melissa Satta gyermeket vár. A Schalke labdarúgója azt írta a képhez, hogy nagyon várják a babát, aki minden idők legszebb csemetéje lesz. A hírek szerint bármikor megszülethet a baba. Ryan Giggs, a Manchester United szélsője megosztott egy 1999-es képet a facebook-oldalán. A walesi szélső David Beckham és Teddy Sheringham mellett látható az Aston Villa otthonában. A három legenda az öltözőben üldögél, nagyon mosolyognak, úgyhogy feltehetően győztes meccs után készült. Kaká, a Milan játékosa nem túl izgalmas fotókat posztolt a Catania elleni egygólos sikerről, míg a fehérorosz teniszező, Victorija Azarenka mindössze annyit írt, hogy az emberek csodálatosak. A Manchester United kapusa, David de Gea barátaival töltötte a hétvégét, és egy fotóval hálálta meg a kikapcsolódást.