Premier League

Tíz meccsnél is többet kaphat a Newcastle fejelő menedzsere

Az angol szövetség eljárást indított a múlt hétvégi, Hull elleni bajnokin az ellenfél játékosát lefejelő Alan Pardew ellen.

Súlyos eltiltás vár a menedzserre

Hiába büntette meg saját klubja 100 ezer fontra a menedzsert, nem ússza meg a szövetségi eljárást. Csütörtökön tárgyalják az ügyét, és valószínűleg súlyos eltiltást szabnak ki rá, amiért fejelő mozdulatot tett David Meyler felé. Egyes szakértők szerint 6 és 10 meccs közötti időszakra tilthatják el, a Newcastle korábbi elnöke, Freddy Shepherd szerint azonban ennél is súlyosabb lehet a büntetés.

"Példát fognak statuálni. Több lesz 10 meccsnél, meg fogják mutatni. Ember, és elvesztette a fonalat. A klub jól tette, hogy megbüntette. Bocsánatot kért, de egyszerűen nem kellett volna megtennie. Nevetséges volt, büntetéssel kell szembenéznie, és ezt már egész életében magával hordozza" - mondta Shepherd.

A Newcastle 4-1-re megnyerte a mérkőzést, és a nyolcadik helyen áll a Premier League tabelláján. Kérdéses azonban, hogy mire megy a továbbiakban, ha a menedzserét a szezon összes hátralévő meccsére vagy akár még hosszabb időre eltiltják.

[1474996] 2014-03-01 16:00:00 Hull - Newcastle Unitedx;