Bulvár

Alakul a Lindsey Vonn - Roger Federer párharc

megosztom

Eredetileg mókának indult, de lehet, hogy a valóságban is megküzd majd egymással a két világklasszis sportoló.

A közösségi média sok mindenre alkalmas - így például lehetőséget nyújt egymástól nagy távolságban lévő emberek közötti kapcsolattartásra, kommunikációra. Ezt használta ki a napokban két kiváló sportoló, Lindsey Vonn és Roger Federer is. Az amerikaiak olimpiai bajnok sízője ugyanis a Twitteren szólította fel a svájci teniszezőt arra, hogy mérkőzzenek meg egymással.

Az elsőre furcsának hangzó döntés előzménye Federer azon elhatározása volt, amely szerint saját mikroblog oldalán kérte rajongóit, hogy válasszanak neki ellenfelet. "Síelhetünk egyet közösen, ha utána kiállsz ellenem a teniszpályán" - szólt az önként jelentkező Vonn hozzászólásában. Persze a mindig jókedvű Federert sem kellett féltani, aki a "Lindsey, ne felejtsd el, hogy svájci vagyok!" mondattal replikázott és utalt egyben arra, hogy nem csak a teniszpályán, de a havas lejtőkön is gyors.

Ha netán mindkét klasszis sportoló győzne a saját területén (ami nyilván egyértelmű), akkor a végső döntés a Vonn-Federer párharcban akár a golfpályán is létrejöhet, ahol mindketten otthonosan mozognak. Federer már régebb óta van kapcsolatban a sportággal, Vonn esetében ugyanakkor csak idéntől van fókuszban a golf, lévén párját Tiger Woodsnak hívják. Ezt ismerve ti kire fogadnátok ebben a párosításban?

megosztom