Érdekesség

Apáca a pácban! - bulizott és játszott a lopott pénzből a 80 éves nő

  • varin
Címkék:

Egy év börtön Kaliforniában, plusz Isten haragja élete végéig - ez vár a pajkos apácára.

A szerencsejáték és a bulizás jó dolog, ha az ember mértékkel csinálja és mellékesen nem áll az Úr szolgálatában. Azonban ha az ember 80 éves, apácaként tengeti mindennapjait, ráadásul még pénzt is lop, hogy bulizhasson és kaszinózhasson, akkor valószínűleg közeleg az apokalipszis és a világvége!

Kaliforniában ugyanis nemrég elítélték a 80 éves Mary Margaret Kruepert, aki egy Los Angeles melletti római katolikus általános iskola igazgatójaként körülbelül 835 ezer dollárnyi pénzt sikkasztott el.

Az ellopott összeget szerencsejáték-tartozására fordította, amelyet Las Vegasban szedett össze, mindemellett pedig a Lake Tahoe-nál vásárolt házába járt hosszabb nyaralásokra, ahol turistáknak kínált síprogramokat.

"Bűnös vagyok, nincs semmilyen kifogásom, megszegtem a törvényeket, illetve az eskümet" - mondta röviden a szent esküjét 60 éve letevő Mary Margaret. Az apáca azért zárójelben hozzátette, sokkal jobb fizetést érdemelnének az apácák, akiknek lényegesen kevesebb juttatás jut, mint például a papoknak.

Mi ebből a tanulság? Marynek inkább a Logibetet kellett volna választania, azzal ugyanis jobban lehet keresni, mint a rulettel, ráadásul a profi tippmestereknek köszönhetően a bankrollod is biztonságba kerül és még az előfizetés ára is igen alacsony.

 

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!