Bulvár

Kiborította az állatvédőket a Chelsea exjátékosa

Címkék:

Bár a rendőrség nem vizsgálja tovább az ügyet, komoly felháborodást váltott ki a magáról megfeledkező futballista.

Szürreális videót töltött fel Kurt Zouma a Snapchatre vasárnap délután. A jelenleg West Ham játékosa a videót megelőző napon kezdőként lépett pályára a hatodosztályú Kidderminster otthonában. A győzelemmel végződött FA Kupa találkozó másnapján egy rövid videóra vette fel testvérével, hogyan "játszik" a védő a macskájával. 

Zouma már a videó elején földhöz vágja a macskáját, majd később egy akkorát rúgott az állatba, hogy az néhány métert csúszott a konyha padlóján. A videó végén még meg is üti a bengáli macskát, aminél talán csak az az elkeserítőbb, hogy a testvére mindezt nevetve videózza végig. A nagy felháborodás után levették a videót, majd Zouma elnézést kért a támadásért és az állat inzultálásáért.

"Mélységesen elnézést kérek mindazoktól, akiket felzaklatott a videó. Szeretnék mindenkit biztosítani arról, hogy a két macskánk tökéletesen jól van és egészséges. Az egész családunk szereti és nagyra tartja őket, ez a viselkedés egy egyszeri eset volt, amely nem fog még egyszer előfordulni." - zárta mondandóját a West Ham védője.

Bár a rendőrség már nem nyomoz az ügyben, könnyen lehet, hogy eltiltást ér majd a Premier League-ben ez a viselkedés.

Kedd este hazai pályán léphet pályára Zouma, ahol a Watford ellen lép játszik David Moyes alakulata. A találkozó esélyeivel ebben a cikkünkben foglalkoztunk.