Foci-vb 2022

Eldőlt az év egyik legfontosabb kérdése: lesz vagy nem lesz sör a vb-n?

A muszlim országok köztudottan alkoholellenesek, így a folyékony kenyeret kedvelők bajban lehetnek Katarban.

Vészesen közelít a 2022-es katari világbajnokság, amelynek rajtjáig már csak kicsivel több, mint négy hónap van hátra. Június közepén az utolsó két hely is elkelt, melyeket Ausztrália és Costa Rica szerezte meg, így teljessé vált a november 21-én kezdődő torna 32 csapatos mezőnye. Volt azonban még egy, a szurkolókat talán legjobban foglalkoztató, rendkívül fontos nyitott kérdés, hogy az alkohol-tilalomról hírhedt arab országban megengedett lesz a sörfogyasztás a stadionokban.

Fotó: SportBible

Nem is húzzuk tovább az idegeket, a válasz: nem! A stadionokban tilos lesz alkoholt és ezáltal sört fogyasztani a 2022-es vb-n!

 

Annyi engedményt viszont úgy tűnik, hogy tesznek a katariak, hogy a meccsek előtt és után, bizonyos zónákban, bizonyos idősávokban lehet majd legurítani pár kriglivel, de a folyékony kenyér fanatikusait ez aligha elégíti ki teljesen.

>>> Foci-vb 2022 hírek, tippek, eredmények itt<<<

A FIFA ráadásként szeretne kijelölni egy zónát, ahol bulizhatnak is majd a turisták, ez a tervek szerint egy homokos részen lenne és három méter magas fal takarná el a helyiektől a bulizókat. A vb-re utazó fanatikusok egyébként nem vihetnek majd Katarba alkoholt, reptéren vásárolt formában sem.

Ezek a szomorú hírek az outright-piacot persze nem befolyásolták, mondjuk nem lenne meglepő, ha sok szurkoló emiatt nem váltaná meg végül a jegyét a tornára. A bukik azért némi korrekciót végeztek a korai oddsokon, hiszen a nyári válogatott meccseken pocsékul teljesítő franciák esélye némileg romlott, Argentína végső sikere pedig 10-szeres helyett már csak 9-szeres pénzt fizet.

{"headTitle":"Foci-vb 2022 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brazília ","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Anglia ","odds":"6.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Franciaország ","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Spanyolország ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Argentína ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Németország ","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
Szerinted ki nyeri a 2022-es világbajnokságot?x;