Sportfogadás

Szerkesztőnknek összejött, bekerült a "zöld újságba"!

A Hathárom egyik szerkesztője bankot robbantott a hétvégén, amivel bekerült a "hírességek csarnokába".

Minden sportfogadó, legyen akár profi vagy amatőr, titkos vágya, hogy bekerüljön a "dicsőségek csarnokába", avagy a Szent Grálként ismert "zöld újságba", vagyis a Szerencsemixbe. Nincs ez másként szerkesztőink esetében sem, akik néhanapján játékba küldenek egy-egy buli szelót a Tippmixen és bíznak abba, hogy "hall of fame"-ek lehetnek.

Így tett hétvégén egyik szerkesztőnk, Tomihmv is, aki bő 1,5 milliót kaszált a szombati napon, méghozzá egy brutális hatos kötéssel és sikerült bekerülnie a "zöld újságba"!

Nem mindennapi tett, elismerésre méltó, de nem is csavarjuk tovább a szót, halljuk a részleteket az érintettől a szelvénnyel és a giganyereménnyel kapcsolatosan.

"Igazából semmi különös nem történt, átlagos szombati nap volt, dolgom akadt a városban és mivel várakoznom kellett, így gondoltam, összerakok egy "bunkót" aznapra. Mivel a komoly fogadásaimmal már rég megvoltam szombatra (többek közt ugye a CSM Bukarest-FTC és a Watford-Manchester United meccsekre is ajánlottam tippeket az oldalon), így az alapmeccseim határait, hendikepjeit eltoltam. Ezen kívül ötletet merítettem varin Paks-Puskás, gb1 PSG-Nantes, továbbá Cipolla 'Pool-Arsenal találkozóira kínált tippjeiből, amit megspékeltem még a Norwich-Southampton ütközettel, ahol az alapötletet mr.blonde-nak köszönhettem a Discordon zajló csevegésünk révén, vagyis a hatharom.com-nak óriási köze volt ehhez a sikerhez" - mondta szerkesztőnk, Tomihmv.

Akitől megkérdeztük azt is, hogy honnan jött a tétválasztás, illetve mi oka volt annak, hogy hogy ennyiszer húzatta le a szelvényét.

"Általában 100 forintot áldozok tippenként a buliszelóra, és annyiszor húzatom le, ahány meccs szerepel a szelvényen. Tudom, egy szelvényen, egy összegben is feladhattam volna, de ez így fun... :)"

 

És végül lássuk, hogyan emlékezik meg róla a Szerencsemix, illetve lássuk a nyertes szelvény egyikét:

"A hét legügyesebb fogadóit szemrevételező szegmensünk egy hódmezővásárhelyi Tippmix-játékos 6-os kötésével indul. Fogadónk 600 forintos téttel azon nyomban hat alkalommal is átfuttatta ugyanazon segédszelvényét terminálunkon, így tökéletes megérzései révén 6*261 678 forintot, vagyis összesen 1 millió 570 ezer 68 forintot nyert" 

  • Labdarúgás Paks - Puskás Akadémia Gólszám 4,5 Több, mint 4,5 3,35 Nyertes
  • Labdarúgás Norwich - Southampton Büntetőlap-szám 4,5 Több, mint 4,5 2,78 Nyertes
  • Labdarúgás Watford - Manchester Utd. Büntetőlap-szám 4,5 Több, mint 4,5 2,70 Nyertes
  • Kézilabda CSM Bukarest – FTC (női) Hendikep -2,5 CSM Bukarest -2,5 2,85 Nyertes
  • Labdarúgás Paris SG - Nantes Büntetőlap-szám 4,5 Több, mint 4,5 2,94 Nyertes
  • Labdarúgás Liverpool - Arsenal Gólszám 3,5 Több, mint 3,5 2,07 Nyertes​

 

 

 

 


A nyereményhez természetesen gratulálunk Tomihmv kollégánknak és egyúttal már tudjuk, hogy ki fizeti az aperitifet a karácsonyi vacsorán! :)