Európa Liga

Csalódott vagyok, sokan tudásuk alatt teljesítettek - Marco Rossi

A Budapest Honvéd 2-0-ra kikapott a szerb Vojvodina vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának csütörtöki, első mérkőzésén.

Rossi szerint sok hibát vétett együttese

A hazai együttes Trajkovic fejes góljával már a 19. percben vezetést szerzett, s bár két perccel később Nastic kiállítása miatt emberhátrányba került, a második félidőben Vranjes 11-esből megduplázta a szerb bronzérmes előnyét. A visszavágót jövő csütörtökön a Bozsik Stadionban játsszák.

"A mienknél erősebb csapattal találkoztunk, úgy jöttünk ide, hogy jó eredményt érünk el, és megfelelő esélyünk maradjon a visszavágóra - mondta Marco Rossi, a Honvéd mestere a kispesti klub honlapjának. - Sajnos ez nem sikerült, sok hibát vétettünk, a csapatomból hat-hét játékos tudása alatt teljesített. Még amikor tíz emberre fogyatkoztak a hazaiak, akkor sem találtuk meg a jó megoldásokat. Minden tiszteletem a Vojvodináé, mert bár semmi különöset nem csinált, de azt játszotta, amit ilyen helyzetben kell, azt viszont nagyon jól. Csalódott vagyok, mert nem azt nyújtottuk, amit kellett volna. A jó játékos ismérve, hogy az ilyen mentálisan is nehéz meccseken is jól teljesít."

[1483634] 2013-07-18 20:30:00 Vojvodina - Honvédx;