NBA

Jason Terry szerint Bostonban még mindig a bajnoki cím a cél

  • MD

Jason Terry, a Boston Celtics játékosa szerint a csapata jövőre is a bajnoki címért fog játszani, és nem egyelőre nem érdeklik őt a közelmúlt Celticsszel kapcsolatos pletykái.

Jason Terry igyekszik figyelmen kívül hagyni az elmúlt hetekben a csapatával kapcsolatos pletykákat, híreszteléseket. A veterán tavaly csatlakozott a Bostonhoz annak reményében, hogy bajnoki címmel gazdagodhat, és Terry meglátása szerint erre a továbbiakban is esélye lesz a Celticsnek.

Terry továbbra is bízik a Celtics bajnoki reményeiben

"A dolgok nem változtak. Egyáltalán nem. Én úgy látom, hogy még mindig a bajnoki címet próbáljuk megnyerni. Hogy miket húznak meg a holtszezonban, az a vezetőség dolga de az én célom, hogy olyan szinten játsszak, ami szükséges a bajnoki címhez" - nyilatkozta Terry.

A szeptemberben már 36. életévét töltő játékos a holtszezonban már átesett egy térdműtéten, mivel térdproblémái egész idény során hátráltatták a teljesítményét. Úgy véli, hogy az ő feljavulásával, valamint Rajon Rondo teljes felépülésével jó esélyekkel vágnak majd neki az új szezonnak. Persze, ha a holtszezon végére Doc Rivers vezetőedző, Kevin Garnett és Paul Pierce is távozik Bostonból, lehet már másképp fogja látni az esélyeket.