NBA

Önmagával szemben a legnagyobb kritikus LeBron James

  • MD

LeBron James, a címvédő Miami Heat sztárja a nagydöntő harmadik mérkőzése után nem óvatoskodott a szavakkal, és lehordta saját teljesítményét.

"Szarul játszottam" - nyilatkozta szerdán LeBron James, utalva a keddi San Antonio Spurs elleni nagydöntő harmadik meccsére, melyen csapata 113-77-re kapott ki. James csupán hét dobást értékesített 21 kísérletből és 15 pontnál megállították a Spurs játékosok.

James egy nappal a megalázó vereség után is maga alatt volt, és egy mini sajtótájékoztató keretin belül többször is elhadarta, hogy ennél jobban fog teljesíteni a következő mérkőzéseken.

LeBron James magára vállalta a vereséget

"Jobb leszek. Sokkal jobb leszek holnap este. Azonban a teljes felelősséget magamra vállalom a csapat tegnapi teljesítménye miatt. Én vezérként nem engedhetem meg, hogy úgy játsszak, mint tegnap este, és még el is várjam, hogy nyerjünk idegenben, ez ilyen egyszerű. Szóval most minden terhet a vállamra helyezek, hogy a csapat érvényesüljön. Ennek így kell lennie" - fejtette ki gondolatait James.

A négy győzelemig tartó nagydöntőben a Spurs 2-1-re vezet, és a következő két mérkőzést is a San Antonio otthonában játsszák a felek.