NFL

Saját háza előtt késelték meg a Steelers falemberét

  • Szabó András

Kis híján tragédia történt a Pittsburgh Steelers másodéves támadófalemberével, Mike Adamsszel. Az újoncévében tíz meccsen játszó játékost saját otthona előtt késelte meg a kocsiját ellopni próbáló banda; szerencsére nem történt komolyabb baja Adamsnek, s hat-nyolc heti pihenés után újra csapata rendelkezésére állhat majd.

A gigantikus méretekkel rendelkező, hivatalosan 201 cm magas és 145 kilós Adamset helyi idő szerint szombat reggel késelték meg, amikor egy három főből álló társaság megpróbálta eltulajdonítani az autóját. A Steelers játékosa ezt érthetően nehezményezte, s még az után is elkezdte üldözte a kocsitolvajokat, hogy azok hasbaszúrták őt, illetve állítólag pisztolyt is tartottak a fejéhez.

A Pittsburgh offensive tackle-je ehhez képest egész jól megúszta a találkozást (sérülései bár műtétet igényeltek, de nem érintettek belső szervet), s ügynöke szerint hat-nyolc heti lábadozás után már vissza is térhet a pályára. A felkészületlen rablók már kevésbé jártak jól: nem csak, hogy komoly bűncselekményekkel is gyanúsíthatják őket, de állítólag egy mobiltelefont is elhagytak, amit a pittsburghi rendőrség már azóta megtalált.