NFL

Danny Amendola máris elnyerte a csapattársak elismerését

  • MD

Danny Amendola igazolásával igyekezett a New England Patriots pótolni a Wes Welker által hagyott űrt. A Patriots edzőtáborában Amendola és Tom Brady máris elkezdték kiépíteni a közös játékot, és Aaron Hernandez szerint Amendola beilleszkedése zökkenőmentes.

Egyes szakértők szerint Danny Amendola csupán egy vészigazolás volt a New England Patriots részéről azok után, hogy Wes Welker a Denver Broncoshoz szegődött a szabadügynök-piac elején. Amendola valószínűleg hallott ezekről a véleményekről, és a következő időszakban igyekszik majd rájuk cáfolni.

Az elkapó mindenesetre már elkezdte a kételyeket szétoszlatni, legalábbis a csapattársak között. A Patriots edzőtáborának első hete után Aaron Hernandez elismerően nyilatkozott újdonsült kollégájáról.

"Úgy hiszem, hogy Danny nagyszerű munkát végez. Eddig nagyon jónak tűnik, és úgy vélem, hogy remekül be fog illeszkedni a szerepkörébe."

Danny Amendola az edzőtábor első hetében lenyűgözte Patriotsos csapattársait

Amendola ötéves, 31 millió dolláros szerződést írt alá a Patriotscal, és már az igazolását követően rögtön elkezdtek tanakodni szakértők és szurkolók egyaránt, hogy hogyan fogja pótolni Wes Welkert. Amendolát egyelőre nem hatják meg ezek az összehasonlítások.

"Ez nem olyan dolog, ami miatt aggódnom kellene. Inkább a rendszer elsajátítása, és a csapattársaimmal való összhang miatt aggódhatnék, de azokért szerencsére nem kell" - vélekedett Amendola, aki a szezon közeledtével valószínűleg még sokszor az összehasonlító elemzések kereszttűzébe fog kerülni a kinti szaksajtóban.