Jégkorong

Tárgyalnak Chernomazzal a folytatásról

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) elnöksége meghallgatta Rich Chernomaz beszámolóját a világbajnokságról, amit aztán el is fogadott. Az elnökség felkérte Kovács Csaba szakmai alelnököt, hogy kezdje meg a szövetségi kapitánnyal a tárgyalásokat, hogy a következő szezonban ő lehessen az U20-as és felnőtt válogatott edzője.

Az MJSZ tájékoztatása szerint Gömöri Csaba - a női jégkorong-válogatott szakvezetője - és Glen Williamson -  a korosztályos válogatottak szövetségi kapitánya - beszámolóját is meghallgatta az elnökség. Elfogadták továbbá a 2013/2014-es sportstratégia módosításait (a TAO miatt kellett bővíteni a stratégiát), valamint a szövetség TAO pályázatát, amely 613 848 257 Ft támogatás kérését tartalmazza.

Négy egyesület tagfelvételi kérelmét is elfogadta az elnökség, az Esztergomi Táti Tigrisek, a Lőrinc United FC SE, a Hegyvidék SE és a Kiss Lajos DSE felvételt nyert a Magyar Jégkorong Szövetségbe.

Az EBEL U20 és U18 bajnokságban induló csapatok kérelmével május 9-én, egy újabb elnökségi ülés alkalmával foglalkoznak majd. Ezen a napon a MOL Ligáról is szó lesz.