Sportfogadás

Parádés számokkal állt élre a Logibet sztárigazolása

Karlsson másfél hónap alatt kiérdemelte a Logibet első helyét - szenzációsak a számai.

Lefutott a szokásos keddi frissítés a partneroldalunkon, új listavezetőt üdvözölhetünk a Logibeten. Karlsson hódítása persze nem meglepő, hiszen a csatlakozásának első pillanatától talicskán tolja a profitot az előfizetőknek. Ez persze nem érhetett senkit sem váratlanul, hiszen mi már korábban megírtuk, hogy ő valóban sztárigazolás lesz.

A február 13-én master szintre érkező Karlsson gyakorlatilag egyenletes ütemben, folyamatosan nyerve ért fel a csúcsra. 

Karlsson a debütálása óta másfél hónap alatt 100 tippet publikált, amellyel +51.92 egységet nyert, több, mint 17%-os ROI-val.

Legyen szó akár fociról, akár jégkorongról, akár kosárlabdáról, eredményei kimagaslóak, minden sportágból vaskos profitot szállított az előfizetőknek.

Ha korábban Griezmann esetében azt mondtuk, hogy elsősorban a nagytétes fogadóknak ajánljuk, akkor Karlsson esetében ez ugyanúgy igaz. A nagyobb tippszám miatt ugyan nagyobb bankroll is kellhet hozzá, ha valaki nagy tétekkel követni akarja a Logibet legjobbját, de a számok azt mutatják, nagyon megéri Karlsson tippjeit rendesen megpakolni.

Mi mindenképpen úgy gondoljuk, Karlsson első helyen megérdemelt, hiszen extra teljesítményt nyújt a Logibeten, kimagaslik jelenleg a masterek közül. Ráadásul egy ilyen kvalitású tippmester máshol akár 80-100€-ba is kerülhet, viszont a Logibeten továbbra is csak 19.99€, amelyért Karlsson mellett az összes többi tippmester tippjére is feliratkozhatsz!

Csatlakozz a Logibethez most!

Csatlakozz te is a nyerők táborához!