Jégkorong

Duplázhatunk a magyar válogatott meccsével

A kazahoktól elszenvedett vereség után hétfőn az olaszok ellen lépnek jégre a magyar válogatott hokisai a hazai rendezésű divízió I-es vb-n. Ha tovább akarunk jutni, mindenképpen nyernünk kell, de az olaszok ellen erre van is esélyünk.

Fotó: jegkorongszovetseg.hu

Hiába játszottunk elfogadhatóan a számos KHL-s játékossal megerősített kazah válogatott ellen, a harmadik harmadban egy háromperces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy a magyar válogatott végül pont nélkül maradjon és 3-0-s vereséget szenvedjen.

A második meccsünket azok ellen az olaszok ellen kezdjük, akik a várakozásoknak megfelelően   legyőzték a lengyeleket, így a hétfői meccs előtt egyértelműen a taljánok vannak kedvezőbb pozícióban.

1x2    
Olaszország Döntetlen Magyarország
2.57 4.05 2.08

A bukmékerek szerint háromesélyben a mienk a favoritok, hiszen valamivel kisebb szorzót kínálnak a válogatottra, mint az olasz csapatra. Ebben nyilván szerepet játszik, hogy hazai közönség előtt játszhatunk és persze az is, hogy Olaszország ellen többnyire győztesként hagyhattuk el a pályát az elmúlt időszakban.

Kattints a képre a játékért!

Egymás elleni eredmények
17.02.18 Felkészülés Magyarország Olaszország 4 : 1
11.11.17 Felkészülés Olaszország Magyarország 2 : 5
22.04.15 Világbajnokság Olaszország Magyarország 1 : 4

A világbajnokságot sérülés miatt kihagyó Bartalis István a szövetség hivatalos honlapjának úgy fogalmazott, fontos lenne, hogy mi szerezzük az első gólt, de összességében az olasz válogatottat foghatónak véli.

„Meg kell mutatnunk hazai közönség előtt, hogy tudjuk azt a játékot hozni, amit az első meccsen, csak nyilván gólerősebben. Jó lenne, ha mi lőnénk az első gólt, de ha ez nem így történik, az sem probléma, mert az olasz csapatot meg lehet fogni...Nagyon szoros mérkőzés lesz, de vertük már meg többször az olaszokat, tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy nyerjünk. Nem lehet azt mondani, hogy gyengébbek támadásban vagy védekezésben. Nekünk összeszedett hatvan percet kell játszanunk, gólerősebbnek kell lennünk és akkor sokkal jobb lesz minden." - fogalmazott Bartalis.

 

A helyzet számunkra elég világos, a feljutáshoz az olaszokat mindenképpen le kell győznünk.

A nemzetközi fogadóirodák átlagosan 1.94 körüli szorzón kínálják a magyar válogatott győzelmét 1X2-ben, míg ugyanez a szám a Tippmixprónál 2.08.

Az X nélkül is a magyar irodában éri meg leginkább a magyarokra fogadni, hiszen 1.70-es oddsot kapunk erre a kimenetelre, míg ugyanez a szám a netes bukiknál 1.60 körül mozog.

Olaszország - Magyarország
hatharom.com
Mérkőzés győztese - MAGYARORSZÁG
@1.70
Fogadási határidő: 19:30
A magyar válogatott kerete a világbajnokságra:
Kapusok: Duschek Dávid (Dunaújvárosi Acélbikák), Rajna Miklós (Fehérvár AV19), Vay Ádám (Rapid City Rush).
Hátvédek: Garát Zsombor (MAC Budapest), Gőz Balázs (Norfolk Admirals), Pozsgai Tamás (MAC Budapest), Stipsicz Bence (Fehérvár AV19), Szirányi Bence (Fehérvár AV19), Varga Arnold (UTE), Kevin Wehrs (Innsbruck).
Csatárok: Benk András (UTE), Chris Bodó (MAC Budapest), Erdély Csanád (Fehérvár AV19), Galló Vilmos (Timra), Hári János (Fehérvár AV19), Kóger Dániel (Fehérvár AV19), Magosi Bálint (DVTK Jegesmedvék), Nagy Gergő (Quad City Mallards), Nagy Krisztián (MAC Budapest), Andrew Sarauer (Villacher SV), Sebők Balázs (KalPa), Sofron István (Villacher SV), Vas János (DVTK Jegesmedvék).