Sportfogadás

2.500-ból közel 300.000-et csinált olvasónk - fotó

Tette ezt egy meglehetősen meredek skandináv-hoki szelvénnyel, amelyeken egytől-egyig a kimenetelt fogta össze a gólokkal.

A napokban a szokásosnál kevesebb szeló érkezett be a TipPics-be, de azért szép fogások voltak így is bőven. Külön öröm, hogy nem csak futballeseményekkel kaszálnak olvasóink - ezúttal 'petrogabor58' villantott egy svéd- és finn hokitippekből összeállított nyertes tippsort.

A sportfogadó kombinációját 2.500-as alaptéttel adta játékba és a tételek zöldülése után 284.000 forintos nyereményt könyvelhetett el!

Íme a meccsek:

  • Djurgarden-Mora 7-1
  • Frölunda-HV 71 6-1
  • Lulea-Linköping 4-3
  • Assat-Vaasan Sport 2-6
  • Jukurit-Karpat 0-6

A tippek nagy része ráadásul tükörsimán esett és persze majdnem az egyik legnagyobb favoriton csúszott el a történet. Az izgalmakat ugyanis a meccs után az élre ugró (azóta második helyre csúszott) Lulea és a Linköping párharca szolgáltatta. A sereghajtó csapat ugyanis a bajnokaspiráns otthonában 3-1-re elhúzott az első harmadban és az utolsó játékrészre is 3-2-es előnnyel fordult - végül aztán a hazaiak 4-3-ra kiszenvedték a győzelmet, ezzel az overt is bezöldítve.

A nyereményekhez természetesen ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket!