VB 2014

Piturca nem foglalkozik a mieink elleni meccs utáni kritikákkal

Kedden Hollandiában vendégszerepel a román válogatott a 2014-es világbajnokság selejtezőmérkőzésén. Victor Piturca szövetségi kapitány jó eredményben bízik, és nem érdekli, hogy többen kritizálták, miután a mieink ellen pénteken 2-2-re végzett a csapata.

"Megfelelő reakciókat várok a játékosaimtól. Otthon 4-1-re kikaptunk, ami elég egyértelmű eredménynek tűnik, de a pályán azért nem volt annyira az. Sok helyzetet elszúrtunk, nem volt szerencsénk, kaptunk néhány buta gólt. Remélem, Amszterdamban fordítva lesz, a hollandok hibáznak, mi pedig betalálunk" - mondta a keddi találkozóról a román kapitány.

Victor Piturca Románia szövetségi kapitányaként 2013-ban.

"Valószínűleg lesz néhány változtatás a magyarok elleni meccshez képest, mert friss, 90 percen át futni bíró játékosokra van szükségünk. Nem döntöttem még el, hogyan állunk fel. Nem a budapesti gólja miatt, de azon gondolkozom, hogy Chipciu kezdeni fog" - engedett a szakember némi betekintést az elképzeléseibe.

Az újságírók megpróbálták szembesíteni néhány romániai reakcióval Victor Piturcát, de ő igyekezett elhárítani a témát.: "Sokan mondták, hogy Budapesten könnyen nyerni fogunk, de ne felejtsék el, hogy ezen a szinten ilyen már nincs! Mindenki ellen nehéz pontokat szerezni. Nem is érdekel különösebben, hogy mit mondtak a magyarok elleni meccs után otthon, a hollandokra koncentráltunk. Még a szövetség embereit is elküldtem, amikor be akartak ezekről számolni. Nem érdekelnek most a kommentárok."

[1147878] 2013-03-26 20:30:00 Hollandia - Románia;