DVSC

Mészáros Norbert édesapját gyászolja

A védő édesapja munkatársaival a Veszprém megyei Kerta falu határában dolgozott az erdőben, amikor egy fa rádőlt.

Mészáros Norbert hazautazott a családjához

Mészáros Norbert a DVSC keddi kupameccsét kihagyta, de a holnapi bajnoki előtt újra játékra jelentkezik. A DVSC-TEVA labdarúgója a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-találkozóra készült, amikor szörnyű hírt kapott: apukája munkahelyi balesetben elhunyt. A védő édesapja munkatársaival a Veszprém megyei Kerta falu határában dolgozott az erdőben, fát vágott. A Blikk szerint a munka befejezésekor azonban a fa nem dőlt ki, hanem fennakadt a mellette lévő ágain. Mészáros apukája épp alatta tartózkodott, amikor váratlanul leszakadt a fa, és ráesett.

A kollégái azonnal riasztották a mentőket. A helyszínre nemcsak mentőautó, hanem helikopter is érkezett. Ám hiába a gyors segítség, az orvosok már nem tudták megmenteni a focista apjának az életét. A válogatott labdarúgó természetesen azonnal hazautazott a családjához.

"A keddi mérkőzés előtt edzést tartottam azoknak, akik a kupamérkőzésen nem léptek pályára. Norbi kijött a pályára, személyesen szólt, hogy nagyon nagy baj van, elhunyt az édesapja – mondta Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője. - Nem volt kérdés, hogy Mészárost azonnal hazaengedjem a családjához. Norbi sportemberi nagyságát jelzi, hogy a pénteki, Kaposvár elleni bajnoki mérkőzésen már pályára szeretne lépni. A csapat várja vissza őt nagyon, és mindenben a segítségére leszünk, hogy átsegítsük ezen a borzalmas tragédián."