Európa Liga

Mészáros Norbert bízik a győzelemben

A magyar bajnoki címvédő Debreceni VSC szinte megoldhatatlan feladat előtt áll az Európa Liga rájátszásának visszavágóján. A Loki válogatott védője, Mészáros Norbert bízik benne, hogy legalább a győzelem összejön a csapatnak.

Kondás Elemér együttese holnap Belgiumban, 3-0-s hátrányból kezdi az Európa-liga rájátszás visszavágóját a Brugge ellen. "Nehéz helyzetben vagyunk, nem vitás, hiszen kikaptunk az első mérkőzésen 3-0-ra, de szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el, vagy akár a csoda is sikerüljön. Azt gondolom, hogy ha a Nyíregyházán lejátszott meccs első félidejében mutatott játékot produkáljuk, akkor szép eredményt érhetünk el, hiszen akkor teljesen partiban voltunk velük, sőt a nagyobb lehetőségeket mi dolgoztuk ki. Mindenképpen arra törekszünk, hogy legalább a meccset nyerjük meg" - idézi a dvsc.hu Mészáros Norbertet.

  • FC Bruges - DVSC 2012-08-30 20:30:00

 

A védő ismét meghívót kapott a válogatottba, ezúttal azonban már tétmérkőzésen bizonyíthat, hiszen a nemzeti csapat az Andorra és a Hollandia elleni vb-selejtezőre készül. "Örömteli számomra, hogy újra ott lehetek a válogatottban. Két nehéz meccs lesz, de cél ezeken is, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Remélem, ismét lehetőséget kapok Egervári Sándortól, nagy elismerés lenne vb-selejtezőn bizonyítani."

A csütörtökön 20:30 órakor kezdődő találkozóról a hatharom.com élő, szöveges közvetítéssel jelentkezik.