Európa Liga

Kettőzött erővel kell küzdenünk - Mészáros Norbert

A Debrecen csütörtökön a norvég Strömsgodsetet fogadja Nyíregyházán a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének visszavágóján.

Norvégiában 2-2-re zárt a Loki, amelynek védője, Mészáros Norbert bízik benne, hogy telt ház előtt játszhatnak Nyíregyházán.

Mészáros nem játszott az első meccsen"Sajnos az első mérkőzésen nem játszottam, de azt gondolom, jó eredményt értünk el, és amennyit láttam belőle, remek meccset játszottunk, helyzeteket dolgoztunk ki – mondta Mészáros Norbert. – Úgy kell pályára lépnünk, mintha nulla nulláról indulna a találkozó. Hazai pályán kettőzött erővel kell küzdenünk, ehhez a szurkolók nagy segítséget adhatnak. Szeretnénk kiszolgálni a közönséget. Bízom a telt házban, és abban, hogy a drukkerek támogatásával megszerezzük a győzelmet és ezáltal a továbbjutást. A sérülésemből felépültem, hétvégén edzőmérkőzésen is pályára léptem, és nagyon jól éreztem magam, mert már hiányzott a játék. Ha csütörtökön szerepet kapok, akkor szeretném kihozni a maximumot magamból, és igyekszem mindent megtenni, hogy a játékommal a csapat segítségére legyek."

A mérkőzést csütörtökön 20.30 órától Nyíregyházán rendezik, a hatharom.com élő, szöveges tudósításban beszámol a találkozóról!

[1483638] 2013-07-25 20:30:00 Debrecen - Strømsgodsetx;