NB I

Messze voltunk a legjobbunktól - Jos Daerden

Nem született gól Kaposváron, az Újpest vendégjátéka alkalmával a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Daerden nem lehetett elégedett

Az összecsapás után a két szakvezető nyilatkozatát az ujpestfc.hu idézte.

Prukner László: Nagyon sokat dolgozott a csapatom azért, hogy ezt a mérkőzést megnyerje. Úgy érzem a második félidőben többet birtokoltuk a labdát, és több helyzetet is alakítottunk ki, de az utolsó passzoknál, vagy a befejezésnél hiányzott a kellő rutin ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést. Sok sikert kívánok kollégámnak Magyarországon a folytatásra!
 

Jos Daerden: Ismét gólnélküli döntetlent játszottunk, azonban ezt nem lehet összehasonlítani a Debrecen elleni mérkőzéssel. Nem vagyok elégedett a mutatott játékkal, messze voltunk a legjobbunktól. Harcoltunk az utolsó pillanatig, erre egy rossz szavam sem lehet, de tudunk ennél sokkal jobban is játszani. Nem sikerült gólt szereznünk az elmúlt két mérkőzésen, de azon dolgozunk, hogy fiatal támadóink egyre jobb és jobb játékosokká váljanak. Simon Krisztián visszatérésének örülök, egy minőségi játékossal bővült felépülésével a keret.