Real Madrid

Nem érdekel a kezezés, borzalmasan játszottunk - José Mourinho

Két fordulót követően a Real Madrid egy ponttal áll a spanyol labdarúgó-bajnokságban. José Mourinho együttese vasárnap a Getafe otthonában bukott.

A Valencia elleni hazai döntetlent követően a Real Madrid 2-1-re kikapott a Getafe otthonában. A királyi gárda mestere, José Mourinho nem keresett kifogásokat, elismerte a vereség jogosságát.

"Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, 1-0-ra vezettünk, de már akkor sem játszottunk jól - mondta a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Mourinho. - A szünet után a Getafe egyenlített, majd legyőzött minket. Ellenfelünk sikere megérdemelt, csak gratulálni tudok a győzelméhez!"

José Mourinho

Mourinhót nem hatotta meg a tény, miszerint a Getafe győztes gólja előtt Colunga kézzel ért a labdához és azt követően hozta helyzetbe Barrangát.

"Játékosaim azt mondták, hogy Colunga kézzel ért a labdához a második hazai gól előtt, de engem nem érdekel - folytatta a portugál tréner. - A Getafe nem játszott fantasztikusan, de rászolgált a sikerre. Ellenben mi borzalmasak voltunk, elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottunk. Nem frusztrál a végeredmény, mert a játékunk alapján nem meglepő a végeredmény."

A Real Madrid mestere elismerte, rosszul kezdték a szezont és már most jelentős hátrányt hoztak össze.

"A hatpontos csapatokkal szemben nagy a hátrányunk - folytatta a Real főnöke. - Rosszul kezdtük az idényt. A Valencia elleni játék kilóg a sorból, mert akkor döntetlenre végeztünk, holott rászolgáltunk a sikerre. Nem úgy, mint a Getafe ellen. Az nem normális, hogy hat megszerezhető pontból csak egyet gyűjtöttünk, nem hiszem, hogy valaha átéltem volna hasonlót."

  • Getafe - Real Madrid 2012-08-26 21:00:00