London 2012

Az Eurosport 24 órában közvetít az olimpiáról

  • VNA

Idén magazinműsorok, sztárszakértők, körkapcsolások teszik színesebbé a nemzetközi sportcsatorna olimpiai kínálatát Londonból.

A sorozatban 12. olimpiájáról közvetítő Eurosport csatorna olimpiai napjai a 6:30-kor jelentkező - és fél kilencig folyamatosan ismételt - English Breakfast-tel kezdődnek, amely összefoglalja az előző nap legfontosabb pillanatait így érdemes már a reggeli kávé mellett oda kapcsolni. Az élő közvetítések vázát az úszás és az atlétika képezi, így ennek a két sportágnak a rajongói a délelőtti futamokat és az esti elődöntőket, döntőket élőben követhetik.

Ezen kívüli napi több alkalommal jelentkezik az Eurosport Multisport adása is, amelyben különböző sportágak helyszíneit kapcsolják, attól függően, hol történik sorsdöntő esemény. Ilyen körkapcsolásban kap helyet a vívás, a tenisz, a női röplabda, az íjászat, a gyeplabda, tollaslabda, strandröplabda, evezés, sportlövészet és még sok más sportág. Az Eurosport célja, hogy a lehető legtöbb aranyérem születését megmutassa, így a nemzetközi eredmények iránt érdeklődő nézők biztosan jól járnak.

Az Eurosport Londonból is a nap 24 órájában közvetíti az olimpiát - magyar kommentárral

A nyitó- és záróünnepséget is élőben közvetíti a csatorna, amelynek két kommentátora a tenisz közvetítésekből jól ismert Szántó Petra, illetve az olimpiai műsorokban rendre szerepet vállaló Vásárhelyi Tamás lesz. Ha valaki lemaradt volna valamely döntőről, akkor az esti összefoglaló hírműsorban, a naponta 22:45-kor jelentkező Together to London-ban újra nézheti az aznapi aranyérmek születését. Az Eurosport két sztárja, a egykori holland gyorsúszó Pieter van den Hoogenband és az amerikai sprinter Maurice Greene elemzi a nap eseményeit.

A részletes olimpiai programot megtaláljátok az Eurosport honlapján, a TV műsor fül alatt, vagy a hatharom.com folyamatosan frissülő sport TV-műsor felületén.