Premier League

Hétfőtől Villas-Boas lesz a Tottenham menedzsere - sajtóhír

Angol források szerint André Villas-Boas, a Chelsea korábbi menedzsere elfogadta a Tottenham Hotspur ajánlatát, és hároméves szerződést ír alá a szintén Premier League-szereplő együttesnél.

Villas-Boas a néhány hete menesztett Harry Redknapp utóda lehet, és a hírek szerint elfogadta a Tottenham ajánlatát, azonban ezt jogi okok miatt leghamarabb július 1-jén jelenthetik be hivatalosan. A portugál szakember állítólag a második számú jelölt volt a Sarkantyúsok kispadjára, de a tervei lenyűgözték Daniel Levy klubelnököt, ráadásul a favorit, Laurent Blanc sem döntötte még el, hogy marad-e a francia válogatott élén vagy klubedzői munkát vállal.

André Villas-Boas a Chelsea menedzsereként 2012-ben.

A menedzser első igazolása Gylfi Sigurdsson lehet, akit a Hoffenheimtől vásárolnának meg, ellopva a Liverpool elől, ahol az izlandi játékos korábbi edzőjével, Brendan Rodgersszel dolgozhatott volna együtt. A hírek szerint 8 millió fontot fizetnek a 22 éves labdarúgóért a német klubnak.

Villas-Boas legutóbb, 2012 márciusáig a Chelsea menedzsere volt, azonban a Kékek - akik később megnyerték a Bajnokok Ligáját - nem tudtak stabilan jól teljesíteni az irányítása alatt. A 2010-11-es idényben a Portónál dolgozott, ahol portugál bajnokságot, kupát és Európa Ligát is nyert.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!