EURO 2012

Reus csalódott, de reménykedik

megosztom

A Mönchengladbachot az elmúlt idényben a Bajnokok Ligája-selejtezőjébe vezető Marco Reus csalódott, hogy eddig egyetlen percet sem kapott a német válogatottban az Európa-bajnokságon.

"Még egyszer sem játszottam, ami nem tagadom, kiábrándító. De el kell fogadni az edző döntését, persze mondani sokkal könnyebb, mint a valóságban átélni. Ilyen helyzetben még sosem voltam" - panaszkodott Reus a Kickernek.

A 23 éves támadó középpályás a 2011-2012-es szezonban 37 mérkőzésen 21 gólt szerzett a Mönchengladbachban, amely a bravúros (BL-selejtezőt érő) negyedik helyen végzett a Bundesligában - noha egy évvel korábban még osztályoznia kellett az élvonalbeli tagságért. Reust 17,5 millió fontért visszavásárolta nevelőegyesülete, a Borussia Dortmund, a válogatottban 2010. májusában debütált, de csak kiegészítő emberként számol vele Joachim Löw.

"Várok a lehetőségre, és amikor megkapom, a lehető legtöbbet szeretném kihozni belőle. A támadószekcióban többféle poszton képes vagyok jó teljesítményre" - üzent a játékos Joachim Löwnek.

Németország pénteken Görögországgal mérkőzik meg a negyeddöntőben.

  • Németország - Görögország 2012-06-22 20:45:00

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom