EURO 2012

Löw nem pihenteti kulcsjátékosait a dánok ellen

  • MTI
megosztom

Nem pihenteti kulcsjátékosait Joachim Löw, a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon szereplő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

 "A cserejátékosoknak el kell fogadniuk ezt a szerepet. Talán nem elégedettek, de ez természetes" - mondta a szakvezető, aki hozzátette: ha lesz csere a kezdőben, akkor döntésének egyetlen oka az lesz, hogy az adott mérkőzésen úgy lát nagyobb esélyt a győzelemre, és nem az, hogy esetleg valakinek pihenőt adjon.

Löw a németek eddigi két összecsapásán, a hollandok 2-1-es és a portugálok 1-0-ás legyőzésekor is ugyanazt a kezdőt küldte pályára, az utolsó, vasárnapi fordulóban együttese számára a döntetlen is elegendő a biztos továbbjutáshoz.

  • Dánia - Németország 2012-06-17 20:45:00


 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom