EURO 2012

Ibra nem vonul vissza a válogatottól

A svéd labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja, Zlatan Ibrahimovic az Európa-bajnoki zakó után előretekint, a világbajnoki-selejtezőkön is segíteni szeretné a csapatot.

A svéd labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja a világbajnoki-selejtezőkön is segíteni szeretné a csapatot.

"Megyünk tovább az úton, de persze előbb még ott van a franciák elleni meccs, ahol jó eredményt szeretnénk elérni. Aztán jöhet egy kis pihenés, majd kezdünk mindent elölről. Természetesen most nehéz bármi pozitívat találni. Keményebben fogunk dolgozni, mint valaha" - mondta a 30 éves svéd csatár.

Az angol labdarúgó-válogatott pénteken rendkívül izgalmas mérkőzésen 3-2-re nyert a svéd csapat ellen az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokság D-csoportjának 2. fordulójában, így a skandináv gárda már nem juthat tovább.

EURO 2012
D-csoport, 2. forduló:
Anglia-Svédország 3-2 (1-0)
Kijev, 50 ezer néző, v.: Damir Skomina (szlovén)
 
Svédország: Isaksson - Granqvist (Lustig, 66.), Mellberg, J. Olsson, M. Olsson - Svensson, Källström, Larsson - Ibrahimovic, Elm (Wilhelmsson, 81.) - Elmander (Rosenberg, 80.).
 
Anglia: Hart - Johnson, Terry, Lescott, Cole - Milner (Walcott, 61.), Gerrard, Parker, Young - Welbeck (Oxlade-Chamberlain, 90.), Carroll.
 
gólszerzők: Carroll (23.), Walcott (64.), Welbeck (78.), illetve Johnson (49., öngól), Mellberg (59.)
sárga lap: Milner (58.), illetve Mellberg (63.), J. Olsson (72.), Svensson (91.)
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!