EURO 2012

Fagyasztókabáttal tartják magukat meccsben a franciák

  • MTI
megosztom

Speciális módon hűtik magukat a francia válogatott játékosai a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseinek szünetében.

A Cryo Jacket elnevezésű kabát nyolc jégtasakból áll, és segíti szabályozni a játékosok felhevült testhőmérsékletét, továbbá csökkenti a fáradtságot és javítja a koncentrációt is.

"Ezek nagyjából úgy néznek ki, mint a golyóálló mellények, és olyan anyagból vannak, mint a tűzoltók bőrét hidegen tartó speciális védőkabátok. Azért hasznosak, mert az agy reagál a hőmérséklet-változásra" - mondta a franciák csapatorvosa, Fabrice Bryand.

Az előrejelzések szerint a levegő hőmérséklete a hétfői Franciaország-Anglia mérkőzés időszakában, Donyeckben eléri majd a 32 Celsius fokot.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP- csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom