Bundesliga

Jön az idei első Leverkusen vereség?

  • gb1

Nem gondolnánk, de a vártnál jobban megszenvedhetnek az Alonso-legények, ugyanis a Hoffenheimben van azért potenciál.

A Bundesliga 27. fordulójának szombati játéknapján rögtön akcióba lendül a trónkövetelő Bayer Leverkusen, amely a Hoffenheim együttesét fogadja. A sinsheimiek hosszú délutánra készülhetnek a BayArenában, bár némi önbizalmat adhat, hogy az őszi odavágón csak 3-2-re kaptak ki az azóta is veretlenül masírozó Alonso-csapattól.

 

Csapathírek

Egyre elérhetőbb közelségbe kerül a Leverkusen számára a hőn áhított első aranyérem, hiszen 26 kör után még nem talált legyőzőre a csapat. Ugyan többször a szerencse is kellett a széria megőrzéséhez, de a gyógyszergyáriak erejét jól mutatja, hogy az utóbbi 7/6 Bundesliga-meccsüket úgy nyerték, hogy már a félidőben vezettek. A   -nál arra is fogadhatunk, hogy a veretlenül viszi végig a szezont Xabi Alonso együttese, erre 4-szeres pénzt fizet a magyar buki.

A csapat fiatal talizmánja, a 20 éves Wirtz a válogatott szünetben is csillogtatta tudását, hiszen a Nationalelf történelmének leggyorsabb góljával köszönt be a franciák elleni siker alkalmával. Természetesen ezúttal is a kezdőbe várható, de Boniface visszatérésére továbbra is várni kell, ahogy Palacios és Arthur sem bevethető még. A vendégeknél Brooks eltiltását tölti, Kabak pedig pont abból tér vissza, Geiger, Berisha és Prömel pedig sérülés miatt nem játszhatnak. 

A Hoffenheim a szezon egyik legpechesebb csapata, de ennek ellenére tartja helyét a tabella első felében. A Matarazzo-legénységnek jól jött a szünet, ugyanis a Frankfurt, majd a Stuttgarttól is hármat kapva kapott ki, február végén viszont a Dortmund otthonában tudott győzelmet aratni. 

[4222149] 2024-03-30 15:30:00 Bayer Leverkusen - Hoffenheimx
Tudtad? A 26 forduló alatt gyűjtött 70 pont nem rekord, bár ennél csak Pep Guardiola Bayernje tudott egyszer többet összeszedni.

 

Mire érdemes fogadni?

A Hoffenheim egyik legnagyobb baja a lyukacsos védelem, amit a Leverkusen kegyetlenül ki szokott használni. A TSG az utóbbi 21 bajnoki mindegyikén kapott gólt, de Baumann az egész idényben csak egyszer úszta meg kapott találat nélkül. Érdekesség ugyanakkor, hogy ezen a párharcon az utóbbi hat egymás elleni meccsük egyikét sem tudta megnyerni a hazai csapat.

A Bayernek semmiképp nem szabad lenézni ellenfelét, bár az Alonso-csapat nem szokott ilyen hibába esni. A 38 meccses Leverkusen-veretlenség tehát nem valószínű, hogy szombaton szakad meg, de úgy véljük, a vártnál jobban megizzadhatnak Wirtzék. Mindent összevetve ezúttal inkább a vendégek felé húzunk, mégpedig egy erős ázsiai hendivel megtámogatva, tippünk pedig csak három, vagy több gólos hazai sikerénél veszítene.

{"headTitle":"Bayern Leverkusen-Hoffenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-30 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hoffenheim +2.25","odds":"1.74","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4222149] 2024-03-30 15:30:00 Bayer Leverkusen - Hoffenheimx;

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<