Tenisz

Egész nyugodtan megrizikózhatjuk ezt a Marozsán-tippet

  • Cesc18

A magyar fiú szerda hajnalban azzal az Alex De Minaurral csap össze a negyeddöntőért, akit korábban győzött már le.

Kedden a nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak a Miami Open küzdelmei, magyar szemszögből pedig természetesen Marozsán Fábián mérkőzése a legizgalmasabb, aki ezúttal a 9. kiemelt Alex De Minaurral néz majd farkasszemet. 

Csak szuperlatívuszokban beszélhetünk Marozsán teljesítményéről, aki sorozatban negyedik Masters-versenyén jutott el minimum a legjobb 16-ig és pályafutása során 13-3-as mérleget tud felmutatni az 1000-es tornákon. 

Miamiban különösen nagyot megy 'Fábi', hiszen az első körben Aleksandar Kovacevic személyében egy veszélyes amerikait győzött le, majd jött a 6. kiemelt Holger Rune, akinek két játékot engedett, legutóbb pedig az idén jó formában ütő Alexei Popyrin ellen nyert két szettben. 

 "Nagy küzdelem volt, Fábián nagy önfegyelemről tett tanúbizonyságot. A második játszmában már nem is volt kérdés, hogy meg tudja csinálni, időnként a játéka színvonala meg is közelítette azt, amit vasárnap láttunk tőle. Szinte nagyobb dolognak tartom, hogy ezúttal is nyert, nem egyszerű a felsorolt tényezőket megélni, és ezek után diadalt aratni" - szögezte le a tréner.

Hangsúlyozta: végre sikerült "az agyába ültetni" Marozsánnak, hogy hinnie kell magában, mert nem mondható egyszeri csodának az, amit tavaly Rómában, majd Sanghajban, aztán idén Indian Wellsben és Miamiban is elért.

"Jobb teniszező, mint Popyrin! Mondtam neki, ha űzi, hajtja, mozgatja, és folyamatosan védekeznie kell, akkor be fogja őt darálni. Így is lett, a hite, az akarata átvitte a holtponton" - fejtette ki a szakember.

Balázs György elmondta: örül neki, hogy De Minaur lesz a következő ellenfél, mert bár jó formában van és igazi "vérszívó" típusú játékos, Marozsán szempontjából pozitív, hogy egyszer már le tudta győzni, és talán némileg fáradtabb, fásultabb is a megszokottnál.

Így van, Marozsán egyszer már legyőzte az ausztrált, méghozzá tavaly ősszel Sanghajban, tehát hasonlóan egy kemény pályás Masters-versenyen. Ebből mindenféleképpen meríthet a Hajdúszoboszló SE teniszezője, mint ahogyan az egész tornából, hiszen csupa önbizalom növelő sikereket könyvelhetett el. 

De Minaurnak egyébként elég felejthető eredményei voltak eddig Miamiban, ugyanis a korábbi négy szereplése alkalmával mindössze egy győzelmet aratott. Ez a legjobb 16 tehát már messze a legjobb eredménye, de ehhez nagyon azért most nem kellett szétszaggatnia magát, hiszen erőnyerőként az első körben nem játszott, majd jött a lassacskán visszatérő Kwon, legutóbb pedig az idén negatív mérleggel álló Struff. 
 

Mire fogadjunk?


Nagyon kellemetlen ellenfél De Minaur, de a nagy játékok ellen sokszor tehetetlen. Márpedig Marozsán kezében benne van a nagy játék, ezt már többször bizonyította. Rettentően jó a hozzáállása, a gondolkozása és a mentális állapota a magyarnak, így mindenféleképpen úgy gondoljuk, hogy az érték nem az ausztrál oldalán pattog. 

{"headTitle":"Alex De Minaur - Marozsán Fábián","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-27 01:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marozsán nyer","odds":"3.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Marozsán nyer legalább egy szettet","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<