Tenisz

Brutálisan jó szorzón viheted el ezt a Marozsán-tippet

Nagyot szól a Tippmixpro vasárnapi Oddsrakétája, ezt nem érdemes kihagyni.

Emberi időben, vasárnap 18:30 magasságában lép majd pályára Marozsán Fábián Miamiban, ellenfele pedig a világranglista-hetedik, ezen a tornán hatodik kiemelt Holger Rune lesz. 

A 20 éves dán az előző szezon második felében gödörbe került és egy kicsit lemaradni látszik a Jannik Sinner, Caros Alcaraz duótól, azonban az előző két versenyén már életjeleket mutatott és Miamira egy elődöntővel, illetve negyeddöntővel hangolt. Egy jobb passzban lévő Rune vár tehát Marozsánra, de a magyar fiút sem kell félteni, aki az ilyen meccsekre rendre felszívja magát és nem adja olcsón a bőrét. 

Éppen emiatt van óriási érték a     vasárnapi Oddsrakétájában, amely keretén belül ezúttal 2.50-es szorzón fogadhatunk arra, hogy Marozsán nyer legalább egy játszmát.

Ez a 2.50 nagyjából hét tizeddel magasabb odds, mint amennyiért bárhol máshol fogadhatunk erre a tippre. Nem kérdés, hogy ez az egyik legjobb Oddsrakétia-ajánlat, amivel eddig találkoztunk, hiszen tényleg reális esély mutatkozik arra, hogy Marozsán szettet nyerjen. 

{"headTitle":"Marozsán Fábián - Holger Rune","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-24 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marozsán nyer legalább egy játszmát","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<