EURO 2024

Erős tippünk van a walesi-finnre

  • Tomihmv

Szoros mérkőzés várható a szigetlakók és a skandinávok közötti Eb-pótselejtezőn, ezt használnánk ki.

Ahogy ígértük, szinte valamennyi Európa-bajnoki pótselejtezős elődöntővel foglalkozunk csütörtökön, avagy a Wales-Finnország csata sem maradhat ki a sorból. Az oddsmestereknél a szigetlakók az esélyesebb, igaz, győzelmüket közel 1.90-szoros oddson kínálják.

Csapathírek

A hazaiak pocsékul teljesítettek a Nemzetek Ligájában, ahol mindössze egy pontot gyűjtöttek, így az utolsó helyen végeztek az A-liga 4-es csoportjában, avagy pótselejtezős helyüket az Eb-selejtezők alatt hozták össze.

A walesiek a D jelű ötösbe kaptak besorolást, ahol Törökország és Horvátország mögött a harmadik helyen zártak, igaz, ha az utolsó két ütközetükön az örményeket, valamint a már tét nélkül pályára lépő törököket legyőzik, akkor bizony megelőzhették volna a horvátokat és egyenes ágon juthattak volna ki a kontinenstornára...

Rob Page az Eb-selejtezőkre voltaképp a legerősebb keretét trombitálta össze, talán Lockyer és Morrell hiányát érdemes kiemelni.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A finnek az NL-ben a második pozícióban végeztek, a B-Liga 3-as csoportjában, viszont az Eb-selejtező H jelű hatosában a harmadik helyet csípték meg, így ők is az utóbbi sorozatnak köszönhetően pótselejtezhetnek.

A harmadik helyük ugyanakkor inkább negatív, mint pozitív meglepetés, pláne, hogy 2021-ben ugye kint voltak a kontinensviadalon, valamint a dánok mellett nem igazán volt nagy név a csoportban (a két skandináv alakulaton kívül Szlovénia, Kazahsztán, Észak-Írország és San Marino volt tagja a hatosnak). A sorozatot ugyanakkor jól zárták, az északíreket 4-0-ra verték otthon, míg San Marino-ban 2-1-re győztek.

Markku Kanerva szövetségi kapitány Frossra, Taylorra és Vaisanenre nem számíthat mindössze hét közben, a többi húzóember egytől egyig bevethető lesz.

Mire érdemes fogadni?

A walesiek a hazai pálya előnye miatt esélyesebbnek tűnnek, de azért nem mernénk kivenni őket, köszönhetően annak, ahogy lezárták a csoportküzdelmeket. Az viszont borítékolható, hogy szoros mérkőzést vívnak majd a felek, így pedig benne lehet egy-két büntetőlap a találkozóban, pláne úgy, hogy óriási a tét, s hibázási lehetőség ugye nincs.

Habár a sípot az erdélyi Kovács István fújja majd, aki többnyire kevés lappal operál, az utóbbi időkben azért szépen szórta a lapokat nemzetközi meccsein. A Villarreal-Marseille ütközeten nyolc, míg az Inter-Atlético Madridon hat sárgát osztott ki az elmúlt hetekben, utolsó válogatott meccsén, az északír-szlovénon pedig összesen nyolc büntetőlap jött össze tavaly októberben, piros lappal fűszerezve...

Ha pedig ehhez hozzátesszük, hogy a felek legutóbbi meccse, amely egy barátságos találkozó volt (amit 2021-ben vívtak meg), s két sárga lapot hozott, úgy véljük, hogy mindezek után tényleg reális esély van arra, hogy ezen a találkozón legalább öt büntetőlap szülessen. Így közel kétszeres szorzóért csatába küldjük ezt a tippet.

{"headTitle":"Wales - Finnország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-21 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 4,5 felett","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4369678] 2024-03-21 20:45:00 Wales - Finnországx;