EURO 2020

1,84-es tippünk van a szlovákok meccsére

Érdekes összecsapást hozhat csoportunk másik kiemelten fontos mérkőzése, melyen mindkét csapat a három pontra pályázik.

Az odavágón Bale-ék örülhettek. fotó: bumm.sk

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat E-csoportjában Wales győzelmi kényszerben utazik Szlovákiába, ahol nagyon nehéz feladat vár rá. Ugyan az utóbbi meccseken - a horvát kisiklást leszámítva - a szlovákok elég meggyőzőek voltak, a bukik mégis óvatosan szabták meg a háromesélyes szorzókat.

{"headTitle":"Szlovákia-Wales","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szlovákia","odds":"2.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Wales","odds":"3.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
280443

Ryan Giggs legénysége amennyiben vereséget szenved, akkor lemondhat a jövő évi kontinenstornáról. A 2016-ban még elődöntőt vívó együttes Azerbajdzsán ellen is megszenvedett a győzelemért és jelenleg hat ponttal áll a csoportban. A nyomás nem csak a csapaton, de Giggsen is óriási, akit szinte biztosan elkaszálnak, ha nem jön össze a kijutás. Az előjelek alapján márpedig nem tűnik valószínű forgatókönyvnek ez, még úgy sem, hogy az egész keret, köztük Bale és Ramsey is a mester rendelkezésére áll.

A szlovákok is a legjobb kezdőjükkel állhatnak ki, bár Vavro az ellenünk játszott találkozón megkapta harmadik sárgáját a sorozatban, ezért ezt a meccset kénytelen kiülni. Nagy baj nincsen, hiszen a Lazio bekkjének helyére visszatér Skrtel, aki Skriniarral karöltve elég komoly kis duó alkot Dubravka kapuja előtt.

[2942209] 2019-10-10 20:45:00 Szlovákia - Walesx

Északi szomszédunk a legutóbbi meccsen óriási sikert könyvelhetett el a mi kárunkra, ugyanis kvázi underdogként tudott nyerni a Groupama Arénában. Pavel Hapal fiai döcögősen kezdték a sorozatot, de szinte meccsről meccsre javultak, még ha közben be is csúszott pár vereség. Közülük a legfájóbb a Horvátország ellen otthon elszenvedett 4-0, ami egyrészt nem tükrözi hűen az erőviszonyokat és amiért biztosan kárpótolni szeretnék közönségüket. Az utóbbi eredményeknek köszönhetően a csapat amúgy remek helyzetbe került kijutási szempontból. Ehhez amúgy egy pont is elég lehet a csütörtöki meccsen, feltéve, hogy mi nem verjük meg a horvátokat, de a számolgatást hagyjuk későbbre.

Mindent összevetve a kiszabott szorzók szerintünk a szlovákok nyeretésében hagytak értéket. Hamsikék egy győzelemmel úgy kerülhetnek pole pozícióba, hogy kiüthetnek a versenyből a egyik nagy riválist, de ezzel a remekül fizető tippel még a döntetlent is levédjük.

{"headTitle":"Szlovákia-Wales","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-10 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szlovákia +0 (ÁH)","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[2942209] 2019-10-10 20:45:00 Szlovákia - Walesx;