Sportfogadás

Így fogadják a Wales-Szerbia rangadót

A Tippmixpro fogadói szerint Gareth Bale-ék játszi könnyedséggel legyőzik a szerbeket szombat este.

A fogadóknál Wales a nyerő szombat este.

Szombat este megrendezésre kerül az Európai vb-selejtezőzóna D-csoportjának rangadója, amikor is az első helyezett Szerbia a harmadik pozícióban lévő, az Európa-bajnokságon egészen az elődöntőig menetelő Waleshez látogat. A felek közül némi meglepetésre, a vendégek vannak jobb formában, hiszen az írek elleni remit követően mindkét meccsüket megnyerték a hatosban, köztük az osztrákok ellenit is. A szigetlakók teljesítményére sem lehetne panasz, azonban az utolsó meccsük nem úgy sikerült ahogy eltervezték, hiszen a walesiek mindössze döntetlenre voltak képesek hazai pályán a nem túl acélos Grúzia ellen.

A két gárda egyébiránt legutóbb a 2014-es foci-vb selejtezősorozatában is egy csoportba került, akkor a szerbek alaposan móresre tanítottak a walesieket, hiszen hazai pályán 6-1-re (!), míg idegenben 3-0-ra (!) tudtak nyerni Dusan Tadicsék.

1X2    
Wales Döntetlen Szerbia
TippmixPro@2.35 TippmixPro@3.05 TippmixPro@3.05

Mindezek után a fogadóirodáknál egy hajszálnyival, a fogadóknál viszont toronymagas esélyesek Gareth Bale-ék, ugyanis a             adatai szerint a szombat esti meccsre beérkezett tétek 69 százaléka (!) hazai sikert vár, 26 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelmére a tétek mindössze 5 százaléka (!) érkezett. Ami az eddig elhangzottak alapján enyhén szólva is túlzó.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mi mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

[2059370] 2016-11-12 20:45:00 Wales - Szerbiax;