EURO 2020

Bale-ék kontra Modricék - ez a legjobb tipp a walesi-horvátra

  • varin

Ha nyernek a magyarok, igazából főleg a horvátok számára lesz fontos az esti 90 perc.

Legyünk optimisták, kezdjük azzal az alapvetéssel, hogy Magyarország vasárnap este 6 órától legyőzi Azerbajdzsán legjobbjait. Az indokolatlan optimizmus segít megkönnyíteni a helyzetünket a wales-horvát mérkőzés esélyeit illetően, a képzeletbeli tabellán ugyanis a horvátok 13, a magyarok 12, a szlovákok 10, a walesiek pedig 7 ponttal állnak.

{"headTitle":"Wales-Horvátország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Wales","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Horvátország","odds":"2.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ha valóban így alakulnak a dolgok, akkor furcsa módon a Wales-Horvátország mérkőzés inkább csak a szomszédunknak lesz fontos, Bale-ék ugyanis szinte mindenképpen ki-ki mérkőzést játszanak majd a magyarokkal - feltéve persze ha újra alapvetésnek tekintjük, hogy Wales nyer Bakuban, de a szlovákok elbuknak a horvátoknál. Persze itt rengeteg a ha és a feltételezés, valójába ilyen mélyenszántó matematika nem várható ezen a meccsen, hiszen ha például Wales nyer, akkor szélsőséges esetben még akár Modricékat is elüthetik a továbbjutástól. Az viszont biztos, hogy egyedül akkor biztos a vb-ezüstérmes kijutása, ha vasárnap este nyernek.

A kereteket illetően inkább Ryan Giggsnek akadnak problémái, hiszen Aaron Ramsey továbbra sem biztos, hogy 100%-os állapotban van, noha igen nagy szükség lenne a játékára. Zlatko Delic csapatában Marcelo Brozovic kigyűjtötte az eltiltását, de azért a Modric-Kovacic-Rakitic középpálya így sem cseng rosszul.

Egyik csapat sem konzisztens, és akkor még finoman fogalmaztunk... De legalább azt elmondhatjuk, hogy a horvátok az utolsó három meccsükből kétszer remekül játszottak, egy vb-ezüstérmeshez méltóan. Pontosabban Szlovákiában remekeltek, a magyarok pedig tálcán nyújtották nekik az önbizalomnövelést.

Júniusban egy igen gyenge meccsen a horvátok 2-1-re nyertek és nem véletlen, hogy most is favoritok, még idegenben is. A hazai sikert mi kizárnánk, az a horvátoknak túlságosan fájna. Így mi egy biztonsági tippel próbálkozunk ezen a fogadási szempontból piszkosul nehéz 90 percen.

{"headTitle":"Wales-Horvátország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-10-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Horvátország +0","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[2942211] 2019-10-13 20:45:00 Wales - Horvátországx;