Darts

Többek között Littlerrel dupláznánk

Belgium ad otthont a szezon első European Tour versenyének, amely péntek kora délután veszi kezdetét.

Már az első játéknapon érdekelt lesz több sztárjátékos, a Premier League-ből például Luke Littler, Peter Wright és Nathan Aspinall is tábla elé áll az esti órákban. 

Mindhárom játékosnak a túlélés lehet a célja pénteken, hiszen csütörtök este még Brightonban voltak érdekeltek a Premier League hatodik fordulójában. 

Littler lép majd legkorábban színpadra, ellenfele José de Sousa lesz, aki akár még veszélyt is jelenthetne, ám a portugál komoly lejtmenetben van, most már jó ideje semmit nem mutatott - legutóbb a UK Openen 85-ös átlaggal esett ki az első meccsén -, így pedig nehéz elképzelni, hogy borítsa a papírformát. A fiatal angol lendületből átgázolhat De Sousán. 

Wright sem kapott rossz sorsolást Geert De Vos személyében. Ugyan a belga élvezheti a hazai színpad előnyeit, de nem tartozik azért a legerősebb játékosok közé, nem véletlenül nem tudott megragadni a profik között. Nehéz azonban a skótban bízni, bár egyre biztatóbb játékot nyújt, azonban a Premier League-ben ismét egy teljesen új nyílhoz nyúlt, ami nem azt mutatja, hogy minden rendben lenne nála...Itt egy pluszos hendivel inkább a belgát lehet érdemes támogatni. 

A három PL-sztár közül Aspinallt láthatjuk majd utolsóként, aki Richard Veenstra személyében a legkeményebb ellenfelet kapta. A hollandot jól ismerhetjük, a másik szervezetnél elég szép eredményeket ért el és decemberben már a PDC-világbajnokságon is elég korrekt játékkal mutatkozott be. Ez egy kifejezetten nehéz meccs lehet az angolnak. 
 

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Az esti szakaszban lesz még két érdekes csörte. Az egyiken James Wade és Raymond van Barneveld néz farkasszemet egymással, ami egy igazi klasszikus, a másikon pedig a friss UK Open-bajnok Dimitri Van den Bergh ellenfele Stephen Bunting lesz. 

Előzetesen valószínűleg kevesen gondoltak arra, hogy a belga lesz a befutó Mineheadben, de remekül összerakta fejben azt a hétvégét és megérdemelten nyerte meg a tornát. Sok új szimpatizánst azért aligha gyűjtött, hiszen elég taktikus játékkal, folyamatosan lassította ellenfeleit, ami rendkívül zavarta például Luke Humphries-t is a döntőben. Ne lepődjünk meg, ha hasonló taktikával próbálja majd kizökkenteni Buntingot, aki alapvetően nem a lassú játékosok közé tartozik. 

{"headTitle":"Belgian Darts Open","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"2024-03-08 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Littler + De Vos +4.5 + Van den Bergh +3.5 + Veenstra +3.5","odds":"2.29","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ