Premier League

Mire mennek Kerkezék a Manchester Cityvel?

Fogadáskészítős tippel próbálkoznánk a Bournemouth-Manchester City bajnokin.

Szombaton kora este Kerkez Milosék a címvédő Manchester City együttesét fogadják a Premier League 26. fordulójában. A találkozónak egyértelműen a vendégek az esélyesei, a bukmékerek a manchesteriekre ugyanis átlagosan mindössze 1.40-szeres szorzót ajánlanak.

Csapathírek

Felemás passzban várják a hazaiak a hétvégét, ugyanis az utolsó hat bajnokijukon nem tudtak nyerni. Ezen intervallumban háromszor is vereséget szenvedtek (Tottenham, Liverpool, Fulham), valamint háromszor remiztek (West Ham, Nottingham, Newcastle - a Szarkák ellen épp egy hete, idegenben), az eredményeknek köszönhetően pedig a 13. helyre csúsztak vissza a táblázaton, igaz, a 18., már kieső pozícióban lévő Lutonra még így is vernek nyolc egységet.

Az FA Kupában ugyanakkor volt okuk az örömre, január végén 5-0-ra verték a Swansea-t, a sorozatban pedig legközelebb kedden játszanak, amikor is a másodosztályú Leicestert fogadják a nyolcaddöntő keretén belül.

Olyan sok hiányzója nincs a Bournemouth-nak, de Adams, Fredericks és Aarons sérülés, míg Billing eltiltás miatt nem lép pályára szombaton, Faivre szereplése pedig kérdéses. Az, hogy a magyar válogatott védő, Kerkez Milos játszik-e, nagy talány, a sérülése után nem tudta visszaverekedni magát a kezdőcsapatba, Newcastle-ben pedig már szóhoz sem jutott.

[4193781] 2024-02-24 18:30:00 AFC Bournemouth - Manchester Cityx

Ami a vendégeket illeti, a Manchester City az elmúlt hétvégén zsinórban 11 megnyert tétmérkőzést követően botlott, mindössze 1-1-re volt képes a Chelsea ellen hazai pályán. Kedden viszont sikerült javítania, amikor is egy elmaradt mérkőzést pótolt a bajnokságban, s otthoni környezetében, ha nem is könnyedén, de végül 1-0-ra lenyomta a Brentford együttesét. Mindezek után Guardioláék a második helyen állnak, hátrányuk négy egység a Liverpoollal szemben, igaz, a Vörösök már szerdán letudták hétvégi bajnokijukat (4-1-re verték a Lutont), vagyis eggyel több ütközetet vívtak meg.

A hétközi meccsen a katalán menedzsernek Grealisht és Gvardiolt kellett nélkülöznie sérülés miatt, a hírek szerint pedig ezen két futballistájára a hétvégén sem számíthat.

Mire érdemes fogadni?

A felek november elején találkoztak legutóbb, akkor az Etihadben a City 6-1-re tudott nyerni, a különbség pedig nem volt olyannyira meglepő, hiszen a tavalyi szezonban, a Vitalityben 4-1-re, míg hazai pályán 4-0-ra nyertek a manchesteriek.

Az előjelek és formák alapján most is a vendégek felé billen a mérlegnyelve. Azonban most kiütéses sikert nem várunk tőlük, olyannyira kicsattanó passzban azért nincsenek, valamint futószalagon jönnek számukra a meccsek. A déli kirándulást követően kedden Lutonban kupáznak, bő egy hét múlva városi derbin fogadják a Unitedet, majd szerdán jön a Köbenhavn elleni Bajnokok Ligája visszavágó, és lehetne folytatni a sort.

Mindezek után pedig egy fogadáskészítős tippben látunk értéket, ami nem más, minthogy a Manchester City nyer, ugyanakkor kevesebb, mint 4,5 találat születik a találkozón, méghozzá kereken kétszeres szorzóért.


✅ Tipp #1: Manchester City nyer + Kevesebb, mint 4,5 gól @2.00

Fogadási határidő: február 24. 18:30

[4193781] 2024-02-24 18:30:00 AFC Bournemouth - Manchester Cityx;