Premier League

A Tottenham, a United és a Chelsea meccseire fogadunk

Hétközben a Brighton-Tottenham, a Bournemouth-Manchester United és a Burnley-Chelsea meccsekkel nyernénk Angliában.

Többek közt a Tottenham sikerére fogadunk hétközben. - Fotó: Twitter

Brighton-Tottenham
Tipp: Tottenham
Odds:
1.45 @ Tippmixpro

Pocsék formában várja a keddi bajnokiját a Brighton együttese, az újonccsapat ugyanis a legutóbbi öt tétmeccséből négyet is elveszített, míg a maradék egyen döntetlenre futotta erejéből a szintén újonc Huddersfield ellen. A Tottenham ugyan szombaton 3-1-re kapott ki hazai pályán a Manchester Citytől, azt megelőzően viszont bombaformában volt, hiszen zsinórban hat meccset nyert a Premier League-ben.

A felek közt jelentős tudásbeli különbség van, amit a tabella is hűen tükröz, ráadásul a hazaiak egyik kulcsjátékosa, Davy Propper eltiltás miatt kihagyja a találkozót, míg a vendégeknél minden fontos játékos bevethető lesz. Ha mindehhez hozzátesszük azt, hogy a londoniak győzelmi kényszerben lépnek pályára, s december közepén hallatlan magabiztossággal győzték le hazai pályán a Brightont, akkor nem is kérdés, hogy kire fogadunk a felek hétközi ütközetén.

[2523085] 2018-04-17 20:45:00 Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspurx;

Bournemouth-Manchester United
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds: 
1.20 @ Tippmixpro

Ahhoz képest, hogy a United a városi rangadón idegenben, kétgólos hátrányból győzte le a Cityt, vasárnap váratlan vereségbe futott bele a csapat, hiszen hazai pályán kapott ki a tökutolsó West Bromwich együttesétől. A Bournemouth sem lehet büszke magára mostanság, hiszen a legutóbbi három bajnokiján nem tudott győzni, szombaton például 3-0-ra kapott ki Liverpoolban.

A felek közül ugyanakkor a vendégek számára van nagyobb tétje a szerdai ütközetnek, hiszen az AFC borítékolható, hogy bennmarad, míg a Vörös Ördögöknek még jó pár pontot szerezniük kell, hogy megkaparintsák az ezüstérmet. Azonban José Mourinhóék hétvégi eredménye alapján ki merne a Manchester Unitedre fogadni?

Szerintünk inkább a gólokban van érték, az előjelek alapján ugyanis sanszos, hogy legalább két találat születik a Vitality Stadionban. A két csapat eddigi két bournemouth-i összecsapásán három, illetve négy gól esett, a hazaiak legutóbbi 20 (!) tétmeccsén mindig született két találat, s a Unitedről is tudjuk, hogy elől és hátul is roppant gólerős, vagyis minden a gólok mellett szól.

[2523084] 2018-04-18 20:45:00 AFC Bournemouth - Manchester Unitedx;

Burnley-Chelsea
Tipp: Több, mint 1,5 gól
Odds: 
1.20 @ Tippmixpro

Bombaformában várja csütörtöki bajnokiját a Burnley, a hazaiak ugyanis zsinórban öt mérkőzést nyertek meg, méghozzá úgy, hogy legalább két gólt mindig szereztek, a West Hamnek speciel háromszor találtak be. A Chelsea négy meccsből álló nyeretlenségi szériájának vetett véget szombaton, a Kékek ugyanis Southamptonban győztek, méghozzá úgy, hogy a Szentek két góllal vezettek, azonban nyolc perc alatt Olivier Giroud vezérletével fordítani tudtak a londoniak.

A felek tehát jó előjelekkel várják az összecsapást, s még mindkét csapat számára van tét, hiszen a Burnley két ponttal van lemaradva a hatodik helyezett Arsenaltól, míg a vendégeknek hét pont a hátrányuk a negyedik pozícióban tanyázó Tottenhammel szemben. Avagy borítékolható, hogy mind a hazaiak, mind a vendégek a győzelem reményében lépnek pályára, s ezáltal egy jó kis meccs kerekedhet a felek csütörtöki összecsapásából. Mint például egy olyan, mint amilyen a gárdák augusztusi ütközete volt, amikor a Burnley 3-2-re nyert a Stamford Bridge-en, úgy, hogy már 3-0-ra is vezetett, de a meccset végül 9 emberrel befejező Chelsea gárdájának volt lehetősége döntetlenre mentenie a találkozót.

Mindezek tükrében jó esély van legalább két gólra a Turf Mooron, főleg úgy, hogy a felek eddigi egymás elleni Premier League összecsapásain mindig született minimum két találat.

[2523044] 2018-04-19 20:45:00 Burnley - Chelseax;
hatharom.com
Brighton-Tottenham Tottenham
Bournemouth-Manchester United Több, mint 1,5 gól
Burnley-Chelsea Több, mint 1,5 gól
@2.35
Fogadási határidő: 20:45