Bundesliga

Ezek a legvalószínűbb eredmények a Bayer-Bayern csúcsmeccsen

A trónkövetelő Leverkusen hatalmas lépést tehet a bajnoki arany felé, ha legyűri a Münchent, de mit mondanak a bukik?

Szombaton lesz pár parádés összecsapás, de talán nem túlzás állítani, hogy mind közül kiemelkedik a Bayer Leverkusen-Bayern München derbi. Az Opta szuperkompjútere arra jutott, hogy a vendégek az enyhe favoritok (39.7%) a német csúcsmeccsen, de a hazai csapat sincs nagyon lemaradva a maga 33.3 %-os győzelmi esélyével. A bukik (is) ehhez mérten a "V"-t favorizálják, de csak kis különbség van a szorzók között, tehát alapvetően háromesélyes meccsről beszélünk.

Ne felejtsük, hogy a Leverkusen az idény során zsinórban 30 meccsen nem talált legyőzőre, a felek odavágója pedig 2-2-es eredménnyel zárult!

Alonso csapatának a nyakán azóta is ott lohol a címvédő Bayern, amelynek csak két pont a lemaradása, tehát vendég siker esetén a müncheniek ugranának az élre. Ehhez nagy szükség lenne egy jó formában lévő Kane-re, aki úgy jár 24 gólnál, hogy az utóbbi hetekben nem igazán zavart sok vizet a pályán.

A nyomás talán a Leverkusenen lehet nagyobb, hiszen a gyógyszergyári együttes még soha nem nyerte meg a Bundesligát. A gyakran örök másodikként csúfolt Bayer öt alkalommal lett ezüstérmes a német élvonalban, ám nem kizárt, hogy végre eljött az áttörést hozó év.
 

Mik a várható pontos végeredmények?

A párosításra nézve rögtön rávághatnánk, hogy sok gólt várunk és ezt van is mire alapozni. Wirtz és társai 90 találatot számlálnak 30 tétmeccsen (3-as átlag), míg a Bayern utóbbi 24/21 Bundeliga-találkozója overes eredményt hozott.

Ehhez képest a buliknál az 1-1 a legreálisabb forgatókönyv, amire @7.50-szeres pénzt fizetnek. A második helyen a 2-1-es Bayern-siker áll (@9.50), de jól mutatja, hogy a bukik sem nagyon jutnak dűlőre, hogy csak ez a két eredmény kapott @10-szeres alatti oddsot. Ha megismétlődne a müncheni odavágó, amelyen Palacios utolsó perces büntetője állította be a 2-2-es végeredményt, akkor @11-szeres megtérülést könyvelhetnénk el.


✅ Bayer Leverkusen-Bayern München - pontos eredmények
 

@1-1 @7.50

@1-2 @9.50

@2-1 @10.00

@2-2 @11.00

@0-1 @12.50

 

Fogadási határidő: február 10. 18:30