NB I

Ismét egy kiesőjelölthöz látogat a Vidi, jön az újabb zakó?

A fehérváriak szombaton Zalaegerszegen kaptak ki, szerdán pedig Kisvárdán vizitálnak.

Az NB I 19. fordulóját három nap alatt zavarják le, a szerdai nyitómeccsen pedig a Kisvárda a Fehérvár együttesét fogadja. A bukmékerek a hazaiak felé billentik a mérleg nyelvét, ugyanis a "H"-t átlagosan 2.10-szeres pénzért kínálják.

Csapathírek

A Kisvárda az utolsó helyről várta a tavaszi szezont és ott is maradt az első 2024-es fordulót követően, hiszen a bajnoki címért küzdő Ferencváros ellen veszített hazai pályán 3-1-re. Viszont mivel a ZTE nyerni tudott, így a 10. pozíciótól már négy pontra van.

Pedig már a Fradi elleni meccsen többet várt a közvélemény a szabolcsiaktól, akik a télen remekül mentek a felkészülési találkozókon (hat meccs alatt nem találtak legyőzőre), ráadásul kiválóan erősítettek. Olyannyira, hogy Révész Attila sportigazgató szerint soha nem volt olyan erős keretük, mint most...

Persze ez a folytatásban még kijöhet, pláne, ha a legjobbnak taksált igazolás, a háromszoros brazil válogatott (!!!), Wellington Nem majd pályára tud lépni - hétvégén még nem játszott, s vélhetően még a Vidi ellen sem fog. Kovacic sérülés miatt minden bizonnyal továbbra is kimarad, viszont Jovicic letöltötte eltiltását, így a piros-kékek ellen visszatérhet.

[4206679] 2024-02-07 17:45:00 Varda SE - MOL Vidi FCx;

Ami a vendégeket illeti, ahogy vártuk, a Vidi vereséggel rajtolt szombaton Zalaegerszegen, ahol 3-1-re kapott ki, ettől függetlenül viszont maradt a harmadik helyen, hiszen riválisai is botlottak, s továbbra is két pontot vert a fordulót megelőzően a negyedik pozícióra.

Igaz, a zakó nem volt meglepő, hiszen olyan játékosok távoztak Székesfehérvárról, mint Kovács, Bambock, Kodro vagy Flores, Kalmár pedig az egész szezonra kidőlt. Mindemellett Szabó betegség, Karamoko, Fiola és Hangya pedig sérülés miatt kihagyta a szombati találkozót, az egyik új játékosnak, Stefanellinek pedig nem érkezett meg a játékengedélye. Avagy igen foghíjasan kellett kiállnia a piros-kékeknek a hétvégén, ahol például 19 éves Tóth Tamás kezdőként jutott szóhoz, s végig is játszotta a találkozót...

Az argentin játékosnak, Stefanellinek, viszont szerdára már minden bizonnyal megjönnek a papírja, ő pedig előre játékban komolyat lökhet a csapaton. Mindezen túl a Vidi hétfőn megszerezte Sigér Dávidot, akivel a középpályát sikerülhet Grzelak mesternek stabilizálnia, avagy egy lényegesen acélosabb fehérvári csapat futhat ki Szabolcsban a gyepre. Rajta kívül pedig Nejc Gradisart is megszerezte a Vidi kedden délelőtt, de a szlovén csatár papírjai aligha érkeznek meg szerda délutánig...

Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsét egyébként a Vidi 3-1-re nyerte, ugyanakkor a Kisvárda a felek utolsó öt egymás ellenijén hazai pályán nem kapott ki.

Roppant szoros, kiélezett mérkőzés várható tehát az előjelek alapján, mivel mindkét fél szeretne javítani, ráadásul a hazaiaknak nagyon kellenek a pontok, hogy ne szakadjanak le a mezőnytől, de mindez a vendégekre is igaz, akik a dobogó legalsó fokát szeretnék megtartani.

Mindezek után pedig egy érdekes, ugyanakkor szerintünk jó eséllyel zöldülő fogadáskészítős tippel próbálkoznánk a találkozón. Ami alapján kevesebb, mint 3,5 gólra, valamint a Kisvárdára és a Vidire is +1,5-ös ázsiai hendikeppel fogadunk. Avagy egy olyan meccset várunk, amelyen maximum három találat születik, s ha el is dől, a győztes maximum egy góllal nyer majd. Ezen tippünk egyébként a felek utolsó öt szabolcsi egymás ellenijéből négyszer is ült volna...


✅ Tipp #1: Kevesebb, mint 3,5 gól + Kisvárda +1,5 (ázsiai hendikep) + Fehérvár +1,5 (ázsiai hendikep) @1.83

Fogadási határidő: február 7. 17:45