NB I

Melyik keleti széria folytatódik? - tipp a Loki-Várdára

  • varin

A Loki továbbra is veretlen hazai pályán, míg a Kisvárda a szebbik arcát mutatta az elmúlt hetekben.

Keleti rangadóval zárul az OTP Bank Liga 2. körének 1. fordulója, vagyis szám szerint a 12. Hízelgő lehet a Debrecenre nézve, hogy ez bizony rangadónak nevezhető, hiszen a Loki kezdi elkapni a fonalat, míg a Kisvárda egy pocsék egy hónapot követően szerzett ismét pontokat, vagyis szoros meccsre van kilátás a Nagyerdőben. 

3926476

A két fél kisvárdai meccse egy jó kis 2-2-t hozott, ahol Bárány Donát hajrábeli góljának köszönhetően ponttal távozott a DVSC Szabolcsból. A győzelemmel felérő x-et nem követte jó széria, ugyanakkor Szrdjan Blagojevics tanítványai most úgy várják a bajnokit, hogy hazai pályán még veretlenek, az utolsó három meccsen pedig 9 pontot szereztek a fanatikusok előtt.

Igen vegyes azonban a szerb mester eddigi mérlege, hiszen a 3 meccsen begyűjtött 6 ponthoz nem társul igazán konzisztens teljesítmény. A Honvéd ellen 50 percig focizott a Loki, a Fradi ellen nem volt nagy esély a csodára, az Újpest ellen pedig ha 50 percet követően 1-4 az eredményjelző, egy szót sem szólhatott volna senki.

A szerencse azonban a piros-fehérek oldalán volt, ugyanakkor nagyon fontos tanulságokkal szolgálhatott az Újpest elleni 4-1, hiszen a Loki ott sokáig egyáltalán nem volt meccsben.

Ami a Kisvárdát illeti, szintén kicsit nehéz a dolgunk. Bár a 3 vereséget és az azt jelentő 0-8-as gólkülönbséget már feledtette a csapat, a Vasas legyőzése túl könnyű eredmény volt, Kecskeméten pedig háromszori vezetés sem eredményezett 3 pontot.

A szomszédos megyébe viszont nem nyerni jár a Várda, 2019 óta a Loki mérlege 2-1-0, a várdaiak inkább otthon hozzák a pontokat a DVSC ellen.

Most is teljesen egál szorzókat kapunk, ami reális, látva a hektikus formát. Nem írnánk le egyébként a Lokit, bár biztosan szoros meccs lesz, nem lesz ingyen a 3 pont egyik csapat számára sem. Mi az alábbi tippeket találtuk ki, és nagyjából egy 2-1, 2-2-es végeredményt várunk úgy, hogy a várdaiak szerzik a meccs első gólját.

{"headTitle":"Debrecen-Kisvárda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-24 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen 1.25 gól felett","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kisvárda szerzi az első gólt és nem nyer - Igen","odds":"5.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Eredmény 2 gól után: 1-1","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3926476] 2022-10-24 20:15:00 DVSC - Varda SEx;