Premier League

Mire megy a Manchester United Liverpoolban?

A Vörös Ördögök a "kisebbik" liverpooli együttes otthonába látogatnak.

Vasárnap este, szokatlan időpontban (magyar idő szerint nyolc órakor) kerül megrendezésre az Everton-Manchester United összecsapás, amely a napi zárótalálkozó lesz a Premier League-ben. Az oddsmesterek szerint a vendégek számítanak esélyesebbnek a csörtén, igaz, átlagosan 2.10-szeres szorzót kínálnak rájuk háromesélyben.

3901027

Csapathírek

A gyenge szezonrajtot (vereség a Chelsea és az Aston Villa ellen) követően kezd magára találni az Everton. A ligakupa továbbjutás mellett ugyanis a PL-ben immáron hat mérkőzés óta nem talált legyőzőre, többek közt ikszelt a Liverpoollal hazai pályán, sőt az utolsó két bajnokiját a szünet előtt és után, a West Ham és a Southampton ellen egyaránt megnyerte.

Frank Lampardék tehát jó passzban vannak, a fordulót megelőzően tíz pontjukkal a 11. helyen tanyáztak. Ugyanakkor van néhány hiányzójuk, hiszen Mina, Holgate, Godfrey, Townsend és Patterson is sérült és biztosan nem lép pályára. Azonban közülük csak utóbbi játszott mostanság, így nagy változás nem várható a kezdőben, egyedül talán az, hogy Gray helyett Gordon kezdhet.

[3901027] 2022-10-09 20:00:00 Everton - Manchester Unitedx

A Manchester United jó formában volt a leállásig, azonban a kéthetes pauza után egy irgalmatlan nagy verésbe nézett bele. Városi rangadón a City otthonába látogatott, ahol 6-3-as (!) vereséget szenvedett, de ez lehetett volna 6-1-es (!) is, ha Martial a meccs végén nem talál be kétszer. A pofonnak köszönhetően a forduló előtt a hatodik helyig csúsztak vissza a táblázaton a Vörös Ördögök, igaz, az átlaghoz képest eggyel kevesebb meccset játszottak.

Azóta egyébként sikerült önbizalmat növelniük Ten Hag fiainak, akik csütörtökön Cipruson, a Lang Ádámot foglalkoztató Omonia Nicosia vendégei voltak az Európa Ligában, s ha nem is könnyedén, de végül 3-2-re tudtak győzni. Ami azért némileg meglepő annak tükrében, hogy a holland tréner mindössze három helyen (Varane, McTominay és Rashford helyett Lindelöf, Casmeiro és Cristiano Ronaldo kezdett) változtatott kezdőjén a hétvégéhez képest...

Vasárnap minden bizonnyal a legjobbjait küldi pályára Ten Hag, azonban a Maguire, Van De Beek, Dúbravka, Wan-Bissaka, Williams ötösét biztosan nélkülöznie kell, míg Varane játéka kérdéses a Goodison Parkban.


🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! 
Markold fel
a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire érdemes fogadni?

Nem vitás, roppant szoros mérkőzés várható vasárnap este Liverpoolban, amit még tetézünk azzal, hogy a papíron esélyesebb manchesteri alakulat az elmúlt három tétmeccsén nem tudta legyőzni az Evertont. Ráadásul a hazai csapat eddig a legjobb védelemmel bír eddig a bajnokságban, hiszen mindössze hét gólt kapott (igaz, ugyanennyit is lőtt). 

Mindezek tükrében egy kevés gólos, feszes meccset vizionálunk, így pedig a bankonbet fogadáskészítőjével egy biztonsági tippet küldünk csatába. Ami nem más, mint, hogy a mérkőzésen kevesebb, mint 3,5 gól születik, amelyhez az Everton +1,5-ös ázsiai hendikepet csapjuk hozzá, amely ugye csak minimum kétgólos MU-siker esetén bukna.

{"headTitle":"Everton - Manchester United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-09 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet builder: Kevesebb, mint 3,5 gól + Everton +1,5 (ázsiai hendikep)","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[3901027] 2022-10-09 20:00:00 Everton - Manchester Unitedx;