Premier League

Erős tippet találtunk a United találkozójára

Két rossz formában levő csapat mérkőzik, ahol nagyon kellene a győzelem mindkét gárdának.

A Premier League 28. fordulójának nyitómeccsét a Manchester United és az Everton vívja. A Vörös Ördögök egy rosszul sikerült városi rangadó után javítana, míg a liverpooliak megtörnék a tízmeccses nyeretlenségi sorozatát a PL-ben.

4193808

Nagyon nagy különbséget hozott a Manchester City és a United városi rangadója, ahol ugyan sokáig vezetett a United, teljesen megérdemelten nyert a City. Az óriási különbség talán még úgy is sokkoló, hogy várható volt, hogy a City lesz fölényben.

A legutóbbi két bajnokiját így elbukta a United, amivel egyre messzebb kerül a jövő évi BL-kvalifikáció. A mutatott játék alapján feljebb nem nagyon van a Unitednek, a védekezése pocsék a csapatnak, míg fölénybe alig-alig tud kerülni.

>>>Regisztrálok a Tippmixpro-ra ezen a biztonságos linken keresztül <<<

Az Everton nagyon hektikus idénye tovább zajlik, a balul sikerült szezonstart, valamint a pontlevás nehéz helyzetbe hozta a csapatot. Ebből úgy tűnt, hogy kilábal a gárda, egyre inkább jöttek az eredmények, de december közepétől egy olyan hullámvölgybe került Sean Dyche gárdája, amiből nagyon gyorsan ki kell jönnie ha nem akar körömrágós szezonzárást.

A mutatott játék sokkal jobb, mint amit az eredmények sugallnak. Ez azért ad okot a bizakodásra, de ideje lenne a helyzeteiket belőni a Kékeknek.

18 (!) góllal rúgja alul az xG-jét a csapat, tehát a helyzetei alapján 47 gólnál kellene tartania, ehelyett 29 góllal a 16. helyen kullog a gárda.

Továbbra is rengeteg a hiányzó a Manchester Unitednél. A hosszútávú nélkülözöttek mellett Rasmus Hojlund nem játszhat, Harry Maguire és Jonny Evans játéka pedig kérdéses. A Kékeknél Idrissa Gueye és Arnaut Danjuma marad ki, elől pedig Beto kezdhet ismételten.

Mire érdemes fogadni?

Két hektikus csapat találkozik, ahol az döntheti el a találkozót, hogy a két pocsék formában levő csapat közül melyik tudja jobban kihasználni a helyzeteit. A Manchester United védekezése továbbra is borzasztó, gyakorlatilag minden csapat képes helyzeteket kialakítani ellene.

Az idei három hazai bajnokiján 17, 22, 16 lövést engedélyezett, de a Luton, Aston Villa is 20+ lövést engedett el mostanában. 

Nem is gondoljuk túl, az Everton is simán képes lehet ilyen támadói potenciállal legalább 14 lövést megereszteni, így erre fogadunk a szombati összecsapáson.

{"headTitle":"Manchester United - Everton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-09 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Everton kapura lövései: 13.5 felett","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ
[4193808] 2024-03-09 13:30:00 Manchester United - Evertonx;