Európa Liga

Erre fogadnánk a meccsen, ahol beszakadt az odds

Erősen megfiatalított kerettel utazott el Lengyelországba a már biztos csoportelső Atalanta.

Az Európa Liga D-csoportjában az már az utolsó előtti forduló előtt véglegessé vált, hogy az Atalanta megnyeri a csoportot, a második helyen pedig a Sporting jut majd tovább, viszont az EKL-folytatást jelentő 3. helyért a Sturm Graz és a Rakow csapata még harcban áll egymással. Előbbi Lisszabonba látogat, utóbbi pedig az Atalantát fogadja, ezen a találkozón pedig óriási oddsszakadás volt tapasztalható, volt olyan buki, amely 4.00 odds felett jött ki a hazai szorzóval, cikkünk írásának pillanatában viszont 2.00-n áll az átlagodds. 

 

Csapathírek 

Az oddesés mögött az Atalanta meccskerete áll. Gian Piero Gasperini az utolsó pillanatokban ugyanis változtatott néhány dolgon, a meccs előtti sajtótájékoztatót és az indulást is eltolta, végül pedig egy olyan 21 fős keretet vitt el Lengyelországba, amelyben csak a társaság fele játszik a bajnokságban. 

Az Atalanta 21 fős meccskeretéből 10 játékosnak egyetlen perce sincs az idei Serie A kiírásában. 

 

Pár felnőtt játékos azért ott van az első csapatból, Carnesecchi, Holm, Zortea, Hateboer, Pašalić, De Ketelaere, Mirancsuk és Muriel nevét nem igazán kell bemutatni az olasz foci szerelmeseinek. Ők vélhetően játszani is fognak, alighanem kezdőként, de ezzel együtt is érthető, hogy a fogadók el kezdték pusztítani a Rakow szorzóját. 

A lengyeleknek ráadásul fontos ez a meccs, hiszen ha nyernek, tavasszal is kupázhatnak, de egy döntetlen is elegendő lehet a számukra, amennyiben a Sturm elhasal a Sporting otthonában. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Az olasz csapatoktól már többször láttuk, hogy az érdektelen meccseket már nem veszik olyan komolyan. Valami hasonlót láthatunk most is, a félig ifivel feltöltött csapat nem azt üzeni, hogy itt vért isznak majd a bergamóiak. Persze egy topligás B-csapat is lehet erősebb egy lengyel bajnokságban edződő együttesnél, így nehéz megállapítani, hogy mennyi érték veszett már ki a hazai siker szorzójából. 

Valószínűleg sok, hiszen azért Gasperini a kezdőjét illetően erősebb felállást tud produkálni, mint lengyel kollégája, a kérdés inkább az, hogy a várható cserék mennyire tudnak jól beszállni vagy esetleg mennyire vetik vissza a csapatot. 

Az biztos, hogy Gasperini ki fogja használni az összes csere lehetőségét és mivel az eredmény nem is nyomja az Atalanta vállát, ez akár már a félidőben elkezdődhet. A Rakow-nál akkor jöhet változás, ha ég a ház, így az első cserére mi az Atalantát várjuk, amire 1.85-ös szorzón fogadhatunk. 

Ez a fő tippünk a meccsre, de a nagyobb szorzók szerelmesei akár megpróbálkozhatnak olyan forgatókönyvekkel is, amelyek az eredmény ingadozását, váltakozását célozza. Nem kizárt, hogy az Atalanta a második félidőben gyengébb lesz és a Rakow lesz a motiváltabb, erre a forgatókönyvre pedig az alábbi tippek igazodhatnak. 


✅ Tipp #1: Első csere - Atalanta @1.85

Tipp #2: 2. félidő - Rakow-0.25@1.97 

 

Tipp #3: Rakow vesztes állásból döntetlenre hozza a meccset@7.00
 

Fogadási határidő: december 14. 18:45