NB I

Ezt várjuk mi - tippek a Paks-Fradi aranyrangadóra

Győzelmi kényszerben az FTC, ugyanis, ha nyer a Paks, biztosan őszi első!

Tomihmv

A Paks jó formában várja a találkozót, míg a Fradi bukdácsolt mostanság az NB I-ben, de szerdán azért már győzni tudott Mezőkövesden, így csak egy pont a hátránya a fővárosiaknak a tolnaiakkal szemben.

Habár a IX. kerületben nagyon sokan már a csütörtöki, Fiorentina elleni EKL-meccsre fókuszálnak, ez a találkozó sem elhanyagolható, sőt. Az FTC-nek győznie kellene, amire minden esélye megvan, még úgy is, hogy Sztankovics néhány helyen változtat majd, de magyar szinten annyira mély és erős kerete van, hogy ezt lazán megteheti...

A hazaiaknál ráadásul olyan kimaradók lesznek, mint Silye, Vas, a házi góllövőlistát vezető Windecker, valamint Balogh Balázs és Szabó Bálint sem teljesen egészséges, a vendégeknél pedig ugyan megsérült Abena, de Varga Barnabás visszatérhet...

Személy szerint mindezek után én erősen hajlok a "V" felé ezen a meccsen, így arra tippelek, hogy a Ferencváros nyeri a rangadót és átveszi a vezetést az NB I-ben.

Tipp: Ferencváros @1.98 

Cipolla

Ezek azok a találkozók, amik papíron rangadók, de valójában a nagy csapat képes lehet érvényesíteni az akaratát. A Fradi nem a legszebb heteit éli, a Paks pedig szárnyal, de komoly riválissal nem nagyon mérkőzött mostanában a tolnai alakulat.

Márpedig a szerencsés sorsolás is hozza a jó formát, igazán ütőképes csapattal legutóbb talán szeptemberben találkozott a gárda. Ráadásul a hiányzók oldalán sem állnak jól a hazaiak, míg a Fradi kerete jóval mélyebb és képes lehet felőrölni a hazaiakat.

Bognárék vélhetően nem eggyel több gólt rúgva akarják kivételesen megverni a Fradit, de nem számítok meglepetésre, ugyanis a minőség egyértelműen a vendég oldalon áll, erre a 90 percre pedig nem csak félig koncentráltan fog odaállni a fővárosi alakulat. Egy biztonsági fogadásépítőt rakok össze. 3.5 gól alatti opció mellé az X2-t veszem ki, ugyanis ha nagyon kell általában hozza magát a bajnok együttes.

Tipp: Fogadáskészítő: 3.5 gól alatt és X2 @2.02


Ezen kívül pedig jó néhány tipp található a Logibeten is a találkozóval kapcsolatosan, amely oldalon most egy remek kedvezmény is elérhető, avagy érdemes csatlakozni!

Kattints és kaszálj a legjobb tippekkel most közel féláron!


Szerinted mire érdemes fogadni a Paks-Fradi rangadón?