Premier League

Szoboszlaiék lesznek az elsők, akik legyőzik a Tottenhamet idén?

Vagy épp a Spurs veszi el a liverpooliak veretlenségét a PL-ben? Az biztos, hogy egy kiváló rangadó vár ránk!

A hétvégi, vagyis a hetedik Premier League-forduló rangadóját szombat kora este vívják, amikor is a Tottenham a Liverpoolt fogadja. A bukiknál Szoboszlai Dominikék az esélyesebbek, igaz, sikerükre bő 2.20-szoros pénzt fizetnének ki a fogadóirodák.

 

Csapathírek

 

Ahhoz képest, hogy milyen gyenge szezont vártak a Tottenhamtől, a fővárosiak eddig alaposan rácáfolnak erre. Ugyan az Angol Ligakupától már egy körrel korábban elbúcsúztak, de a bajnokságban még veretlenek.

A Brentford és az Arsenal elleni 2-2-ket leszámítva (utóbbi derbit egy hete vívták) valamennyi ütközetüket megnyerték. A Manchester United (2-0), a Bournemouth (2-0) és a Burnley (5-2) mellett a Sheffield United (2-1) is fejet hajtott előttük, a megszerzett 14 pontjuknak köszönhetően pedig a negyedik helyen tanyáztak a hétvégét megelőzően - igaz, az Arsenalnak is ennyi egysége volt -, avagy négy egységre voltak az éllovas Manchester Citytől.

Pedig Postecoglou mesternek van egy-két hiányzója, szombaton is Sessegnon, GIl, Whiteman, Perisic és Bentancur szolgálataira biztosan nem számíthat, míg Maddison, Lo Celso és Jonhson szereplése bizonytalan.


🚨 A Hathárom napokon belül megszűnik a jelenlegi formájában.🚨

✅ Ne csüggedj, csak költözünk! ✅

👇Zavartalanul olvashatsz minket a továbbiakban is az alábbi linken:👇

>>> https://medium.com/@hatharom <<<
 

🌎 VPN használatával és külföldről továbbra is elérhetőek maradunk a szokott helyen is!🌎

>>> hatharom.com <<<


A Spurs tehát jó szezont fut, de akkor mit mondjunk a vendégekéről? Szoboszlaiék a nyitókörben 1-1-et játszottak a Chelsea otthonában, ám azóta valamennyi, vagyis mind a hét tétmeccsüket megnyerték!

Az Európa Ligában a LASK Linz otthonában győztek 3-1-re, a Ligakupában szerdán pedig 3-1-re verték a Leicestert (ahol majd Kerkezékkel találkoznak a következő körben), míg a PL-ben a Bournemouth (3-1), a Newcastle (2-1), az Aston Villa (3-0), a Wolves (3-1), valamint egy hete a West Ham (3-1) is a legyőzöttek közé került.

A parádés formából pedig válogatottunk csapatkapitánya is kiveszi a részét rendesen, az Aston Villa után hét közben a Leicesternek is vert egy hatalmas gólt, arról nem is beszélve, hogy a PL meccseket eddig rendre végig játszotta.

Hiányzók terén is jól festenek a liverpooliak, biztosan csak Thiago Alcantara marad ki sérülés miatt Klopp keretéből, míg Alexander-Arnold játéka kérdéses.

 

Mire érdemes fogadni?


A Liverpool parádésan teljesít az utóbbi években a Tottenham ellen, tavaly oda-vissza lenyomta a londoniakat, idegenben 2-1-re, míg hazai pályán 4-3-ra. Mindezekhez pedig tegyük hozzá, hogy a felek utolsó 12 (!) tétmeccsén vagy a Vörösök nyertek vagy döntetlennel ért véget találkozójuk...

A vendégek számítanak most is esélyesebbnek, azonban az előjelek alapján, illetve, hogy mégiscsak a hazai pályán játszó Tottenham léphet pályára teher nélkül, nem mernénk a győztes kilétét illetően állást foglalni, szerintünk gólokban lehet az igazi érték.

A mindkét csapat szerez gólt a meccsen alapnak tűnik számunkra, de mivel ez nem fizet sokat, így kicsit variálunk a felálláson és felturbózzuk ezt a tippet! Elsőként hozzácsapjuk, hogy több, mint 3,5 gól születik a találkozón bő duplázósért, másodszorra, hogy mindkét csapat legalább kétszer talál be, közel triplázósért. Harmadszor, hogy mindkét csapat mindkét félidőben szerez gólt, szűk hétszeres (!) pénzért, végül pedig, egy picit más vizekre evezve, hogy mindkét félidőben több, mint 1,5 gól születik. Mindezek pedig papíron zöldülhetnek is, elég, ha csak a felek áprilisi meccséig lapozunk vissza a históriás könyvekben...


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + összes gól 3,5 felett - Igen @2.12

✅ Tipp #2: Mindkét csapat 2 vagy több gólt szerez gólt - Igen @2.77

✅ Tipp #3: Mindkét csapat szerez gólt mindkét félidőben - Igen @6.70

✅ Tipp #4: Mindkét félidő 1,5 gól felett - Igen @3.32

Fogadási határidő: szeptember 30. 18:30