Sportfogadás

A Skrill számla feltöltése lépésről lépésre

A Skrill a sportfogadók legnépszerűbb online tárcája. Most megmutatjuk, hogy töltsd fel a számládat!

A Skrill számla feltöltése lépésről lépésre

  • Miután elkészültél a Skrill számla regisztrációval, még néhány fontos dolog hátra van, hogy élvezni tudd a Skrill-tárcád előnyeit, amelyről ebben a cikkünkben bővebben is írtunk! A következő lépés az egyenleged feltöltése lesz! 
     
  • Lépj be a tárcádba és a főmenüben kattints a 'DEPOSIT' feliratú gombra. Ezt követően kiválaszthatod, hogy milyen módszerrel szeretnéd feltölteni az egyenlegedet: választhatsz bankkártyás, banki átutalásos vagy Paysafe-es feltöltést is!

A Skrill számla pénzfeltöltés módjának kiválasztása

 

  • A feltöltési metódusoknak különböző tranzakciós díjai vannak, a normál banki átutaláson kívül a feltöltött összegek azonnal jóváírásra kerülnek.
     
  • Mivel ez lesz az első feltöltésed, a rendszer további adatok fog kérni tőled, mint pl. lakcím, irányítószám, születési dátum és telefonszám. Ezek az adatok szükségesek a feltöltéshez.

 

A pénzfeltöltéshez meg kell adnod a személyes adataidat

 

  • Ha megadtad az adatokat, akkor kattints a 'NEXT' gombra. Ezt követően a rendszer arra kér, hogy állíts be egy hat számjegyből álló személyes PIN kódot, mint extra biztonsági lépcsőt. Ha ezzel is megvagy, akkor máris befizethetsz.
     
  • Ha a bankkártyás feltöltést választod, akkor ezzel a felülettel fogsz találkozni. Mint egy átlagos internetes vásárlásnál, meg kell adnod a kártyaszámod, a lejárat dátumát és a hátlapon lévő 3 jegyű CVV kódot. Ha ezekkel is megvagy, nyomj a 'Add card&continue' gombra!

 

Kártyás feltöltésnél meg kell adnod a kártya adatait

 

  • Ezt követően erre az oldalra jutsz, ahol már csak annyi a dolgod, hogy beírod a feltölteni kívánt pénzösszeget. A bekeretezett részben láthatod, hogy a Skrill feltesz egy olyan kérdést, hogy szeretnéd-e, hogy ez az összeg elérhető legyen sportfogadási oldalhoz történő befizetésekre is. Itt válaszd a 'YES' opciót, majd nyomd meg a 'CONTINUE' gombot!

 

A beírt összeg azonnal megjelenik az egyenlegeden

 


⚠️ Ha szeretnél többet megtudni a Skrillről és annak előnyeiről, akkor olvasd el a Hathárom ajánlásával készült bemutató anyagunkat is! 

 

>>> SKRILL REGISZTRÁCIÓ ITT <<<