Tippjáték

Duplán megéri - pár egyszerű lépés, hogy ingyen pénzhez juthass

A BL-harmadik fordulójának már csak a fele van hátra, de a tippjáték pénzdíjainak sorsa még közel sem dőlt el.

Az 'októberi promóeső' lassan a végéhez közelít, így mi még inkább rákapcsolunk, jobbnál-jobb promóciókkal készülünk a ránk váró meccsdömpingre. Az éppen futó Bajnokok Ligája-tippjáték mellett a Vidi görögországi EL-meccsére is készülünk nyereményjátékkal, és ez még nem minden!

Felhasználóink döntő többsége pusztán a tippelés szeretete miatt indul ezeken a játékokon, ám sokan nem is gondolnák, hogy azáltal, hogy eleget tesznek a kvalifikációs feltételeknek, milyen egyéb előnyökre is szert tehetnek.

Kattints a képre és nyerj! Előtte azonban olvasd el informatív cikkünket.

Vegyük példának az épp aktuálisan futó tippjátékot, amelyben még közel sem dőlt el a nyertesek kiléte, azaz, hogy kik zsebelhetik be az első hat helyért járó 20 eurós sportfogadótőkéket. Ezt a játékot ugyebár a     iroda jóvoltából tudtuk életre hívni, így a díjakból való részesedés alapfeltétele, hogy a bukihoz befizessenek a játékosok, hiszen a jóváírást az online fogadási számlájukra kapják.
 

De miért is éri meg ez nekem? - kérdezheti joggal bárki.
 

Amit fontos leszögezni, hogy a sportfogadás nem az a műfaj, ahol érdemes a végletekig lojálisnak lennünk egy adott ’partnerrel’, sőt ajánlott is több irodában tartani a zöldhasúakat, hiszen így tehetünk szert előnyre a bukmékerekkel szemben. Az, hogy befizettünk valahova, még közel sem jelenti, hogy elköteleztük volna magunkat egy életre, hiszen ha mégsem vagyunk elégedettek, akkor bármikor odébb állhatunk.
 

Nézzük most meg röviden a 18bet előnyeit!
 

A 18bet világszerte ismert teremnek számít, Délkelet-Ázsiában és Közép-Nyugat Európában a legerősebb a jelenlétük. Kínálata kifejezetten szélesnek mondható, az ázsiai hendikepes piacok mellett a legtöbb helyen a jól ismert európai bukikra jellemző opciókat is megtaláljuk. Az élő fogadási kínálata igen széles, az élő szekció oldal pedig átlátható és userbarát.

Így fest a letisztult 18bet felület. Angol nyelvtudás nem árt ha van, de a sportfogadó szakzsargon ismerete is szinte elegendő.

Klasszikus ázsiai irodáról lévén szó, az egyik legnagyobb előnye, hogy az európai bukikhoz képest alacsonyabb marginnal dolgozik. A tenisz és a kosárlabda piacokon 97% illetve 96%-os a visszafizetés, ami kifejezetten erősnek számít a bukmékerek összevetésében, de az összes fogadási piacra vonatkozó 94,7% is korrekt számnak mondható.

A 18bet az újonnan regisztrált játékosok számára 100 százalékos, maximum 100 EUR összegig kínál kezdő bónuszt.

Apró hátránynak tűnhet, hogy a be- és kifizetés Magyarországról kreditkártyáról nem elérhető, azonban Skrill számlával pillanatok alatt megtehetjük.
 

Na, de mi is az a Skrill?
 

A Skrill neve szinte egybeforrt a digitális pénztárca fogalmával és manapság több tízmillió ember használja majdnem 200 országban és több, mint 30 valutában.

A Skrill titka az egyszerűségben és a biztonságban rejlik. Napjainkban az internetes vásárlások száma szinte már végtelen, mindent lehet kapni, amit a boltokban is. Az online boltok zöme vásárlásnál elkéri az adatainkat, amiket az ember természetesen nem szívesen ad meg mindenhová. A Skrill ebben segít, leegyszerűsíti és biztonságossá teszi pénzügyi tranzakcióinkat, hiszen csak a Skrill-nek kell igazolnunk személyünk valódiságát, így ha vásárolni szeretnénk az interneten, akkor azt a két oldal lekommunikálja egymással, sok időtől megkímélve minket. Ugyanez a helyzet az online bukmékerek és pókertermek között is.

Az utóbbi években már rendelhetünk magunknak Skrill MasterCard bankkártyát is, amellyel természetesen minden elfogadóhelyen kényelmesen fizethetünk.

A Skrill regisztráció csupán néhány percet vesz igénybe - ha még nem rendelkezel vele, erre a linkre kattintva csinálhatsz egyet magadnak.


Immár tehát láthatjátok, hogy bőven akad pozitívuma a regisztrációnak, amellett persze, hogy ajándék sportfogadótőkét nyerhettek a tippjátékainkon.

Ne felejtsétek, miután regisztráltatok és befizettetek a  -hez, utána az összes általuk szponzorált játékban kvalifikáltok a díjakra!

 

Ez mind szuper, de miért kell beküldenem az azonosítóm a Hatháromnak?


Erre szintén pofon egyszerű a válasz - szimplán azért, mert oldalunk a partnerirodával karöltve hívja életre ezeket az exkluzív játékokat, és ily módon tudjuk biztosítani, hogy az arra jogosult felhasználók megkapják a nyereményeiket. Az alábbi felületen tudod beküldeni nekünk az azonosítódat:

425

Ha bármilyen egyéb kérdésed adódik, ne habozz azt feltenni akár kommentben, akár az infokukachatharompontcom email címen! 
 

Játékra fel!