Nemzetek Ligája

Underrel egybekötve nyerhetnek a franciák

A címvédő világbajnok debütál hazai pályán és Hollandiával csap össze a Nemzetek Ligája A-divíziójában.

Az UEFA-koefficiens alapján a legjobb válogatottakat felsorakoztató A-divízió egyes csoportjában Franciaország Hollandiát látja vendégül vasárnap este 20:45-től.

1x2     
Franciaország Döntetlen Hollandia
1.51 4.30 5.75

A júliusban világbajnoki címet ünneplő Les Bleus hazai pályán is bemutatkozik az NL-ben, miután csütörtökön a müncheni Allianz Arena közönsége előtt 0-0-ás döntetlent játszott Németországgal. A meccs előtt a szalagcímeket Paul Pogba lopta el, aki bizonytalan United jövőjével kapcsolatban nyilatkozott és kavarta fel az állóvizet. A Nationalelfen nem igazán látszott a vb-blama és Pogbáék sokat köszönhetnek a Llorist helyettesítő Areolának.

Remegk bravúrokat mutatott be a portás. Fotó: Twitter

Didier Deschamps a mérkőzés után úgy fogalmazott, hogy egy Németországban elért döntetlen jó eredmény a számukra még akkor is, ha győzelemre készültek. "Nem szabad mohónak lennünk, hiszen a német válogatott valóságos traumát élt át a nyáron, és most kevés helyet hagyott nekünk a felszabadult játékra. A mérkőzés egyes részeiben talán mi voltunk a jobbak, más periódusokban talán ők” - foglalta össze gondolatait a 49 éves francia kapitány.

[2710677] 2018-09-09 20:45:00 Franciaország - Hollandiax

Ronald Koeman küldetése, hogy a nemzeti hangulatot újra a magasba emelje egész jól halad, hiszen a volt Everton mester csak az angolok elleni bemutatkozómeccsét bukta el márciusban, azóta nem tudták verni csapatát. Az Oranje a hét közben Peruval játszott barátságos meccset, amelyet igazából a visszavonuló ikon, Wesley Snejder tiszteletére rendeztek és végül be is húztak a narancssárgák 2-1-re.

A múltban a két csapat már rengeteg párharcot vívott - 26 meccsen enyhe francia dominancia rajzolódik ki, 13-szor nyertek, míg a hollandok 10-szer és érdekesség, hogy csak 3 döntetlen született. Ami viszont kiemelendő, hogy

a Les Bleus az utóbbi négy Oranje elleni meccsét egytől egyig behúzta,

a vb-kvalifikáción 4-0-ra páholták el az akkor még Danny Blind irányította alakulatot.

Az oddsok is azt sejtetik, hogy este zsinórban az ötödiket nyerhetik a franciák, akiket mi is favorizálunk - még ezen a kis oddson is látunk benne értéket. Az  1.51-et fizet a sikerükre, bátrabbak viszont kombinálhatják ezt a 2.5 underrel, így szépen megnövelve a szorzót. 

[2710677] 2018-09-09 20:45:00 Franciaország - Hollandiax;